Jurnal »

Luni de poveste… online 2020

24 septembrie 2020
scris de:

Suntem bucuroși să vă anunțăm că evenimentul Luni de poveste, aflat la cea de-a șasea ediție, se va desfășura și în acest an în luna octombrie.

Vă invităm cu drag să ne fiți alături, de această dată online, pe Zoom, în fiecare seară de luni din octombrie, de la 17:30 la 19:30, unde vom aborda 4 subiecte alese ținând cont atât de schimbările prin care am trecut și trecem cu toții, cât și de feedback-urile edițiilor anterioare.

Cele patru ateliere vor fi susținute de șase dintre colegii noștri. Pe unii dintre ei probabil îi cunoașteți din edițiile anilor trecuți.

În ediția din acest an, vom aprofunda subiectul de mindfulness: emoții, gânduri, reacții. Vom reflecta împreună asupra iubirii față de noi înșine. Vom învăța cum să luăm o decizie corectă și mai ales, când. Iar la ultima întâlnire, vom împărtăși și analiza din experiențe privind munca de echipă în contextul pandemiei.

Obiectivul principal al acestor întâlniri este să venim cât mai aproape de cei interesați de dezvoltarea personală, precum și de cea profesională.

Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, în limita a 100 de locuri, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând un formular online. Fiecare întâlnire va avea propriul formular de înscriere, accesibil pe site-ul ATU Consulting și pe pagina de Facebook ATU Consulting, cu câteva zile înainte de fiecare atelier.

Programul ediției

Data: 05.10.2020
Subiect: Mindfulness: o privire spre aici și acum
Trainer: Szeréna NAGY


Data: 12.10.2020
Subiect: De la curajul de a te iubi la puterea de a te dedica
Traineri: Delia SFECHIȘ și Diana BERINDEI


Data: 19.10.2020
Subiect: Despre decizii sau cum să lași lucrurile să se așeze
Trainer: Vasile BORIS


Data: 26.10.2020
Subiect: Munca în echipă: redefinirea ei în contextul pandemiei
Traineri: Ramona POP și Adela HARLIȘCA


Vă așteptăm cu drag,
Echipa ATU Consulting

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro