Cum învățăm ca adulți și ce ne motivează în acest proces

Învățarea în companii

Context

Un studiu realizat de Udemy în 2018 arată că 40% dintre angajați consideră că nu primesc suficient ghidaj în învățare, iar 28% dintre manageri susțin că nu le este clar ce anume este nevoie să învețe membrii echipelor lor. Concluzia studiului spune că pentru a motiva cu adevărat oamenii să învețe e nevoie ca designul produselor și programelor de L&D să fie realizat pentru situații specifice și nu pentru un post sau pentru o persoană.

„Putem vorbi despre înot, putem citi cărți pe această temă sau putem exersa mișcările pe uscat, dar până nu intrăm în apă nu avem experiența directă a înotului. La fel e și în viață: până nu facem, nu știm.”
Tian Dayton
Învățarea în companii - ATU Consulting

Direcții

Subiectele de mai jos sunt orientative, urmând a fi modelate și adaptate pe specificul și contextul echipei participante la training:

  • Stiluri de învățare: cum le recunosc, cum le folosesc?

  • Design de training

  • Visual training

  • Secretele VILT

  • Cum să eșuăm?

  • Strategii de a învăța din insucces și greșeli

Experiențe de învățare și dezvoltare

Pornind de la analiza de nevoi și de la obiectivele vizate, construim împreună designul de conținut și alegem tipul de intervenție care se potrivește cel mai bine echipei și organizației. Pot fi intervenții de una sau mai multe zile, intervenții mai frecvente sau mai scurte – la sală sau online. 

Solicitare ofertă

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro