Obiective, acțiune & performanță

Coaching

Context

Coachingul este un proces 1:1 sau un proces de echipă, posibil față în față sau online. Scopul său este acela de a debloca potențiale și a eficientiza performanțele persoanei sau echipei aflate în coaching.

„Un vapor este întotdeauna în siguranță în port, însă nu acesta este scopul pentru care a fost construit.”
John A. Shedd
Comunicare - ATU Consulting
1.

Business
coaching

Se adresează managerilor de nivel decizional, în scopul dezvoltării sau optimizării competenţelor necesare pentru gestionarea unei afaceri sau companii (competenţe legate de management, planificare strategică, strategie de vânzare, marketing strategic, asumarea de riscuri, luarea deciziilor etc.).

2.

Executive
coaching

Se adresează managerilor de nivel executiv și team-liderilor, în scopul dezvoltării sau optimizării competenţelor necesare unei bune performanţe manageriale sau de leadership (competenţe legate de conducere, formarea şi dezvoltarea unei echipe, gestionarea conflictelor, managementul timpului, stabilirea și atingerea de obiective etc.).

3.

Team
coaching

Se adresează echipelor, în scopul eficientizării și creșterii performanțelor acestora, prin dezvoltarea de competențe specifice echipei (comunicare, rezolvare de probleme, luare de decizii, gestionarea diversității etc.).

Solicitare ofertă

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro