Jurnal »

[Luni de poveste] De la curajul de a te iubi la puterea de a te dedica

6 octombrie 2020
scris de:

În speranța că prima întâlnire din cadrul Luni de poveste… online a fost utilă, vă invităm să luați parte și la următorul workshop.

Luni12 octombrie 2020, Delia SFECHIȘ și Diana BERINDEI vor fi alături de noi, online pe ZOOM, de la 17:30 până la 19:30, unde ne vor vorbi despre iubirea și stima de sine.


Între înțelegerea, empatia, iubirea pe care le-o oferim celorlalți și cele pe care ni le oferim nouă înșine, există o balanță delicată.
Dacă te găsești adesea în situații în care TU ești persoana conciliantă, există o mare probabilitate ca talerele să fie așezate în defavoarea ta. A te iubi pe tine înseamnă, printre altele, a echilibra această balanță.

Te invităm la o seară în care să luminăm aspectele care pot să te ghideze în echilibristica dintre dedicare și angajamentul față de propria persoană.

Luni, 12 octombrie, va fi o seară de setare a unor limite sănătoase, de hrană pentru propria creștere, din care să le putem oferi și celorlalți.


Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, în limita a 100 de locuri, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

Locuri disponibile: 0/100


Amintim că acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste, eveniment organizat de ATU Consulting.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro