Jurnal »

[Luni de poveste] Munca în echipă: redefinirea ei în contextul pandemiei

20 octombrie 2020
scris de:

Ne bucurăm și îți mulțumim că ai fost alături de noi pe parcursul lui octombrie! Pentru a încheia această lună și, totodată, ediția 2020 a proiectului Luni de poveste… online, te invităm cu drag să participi la ultimul atelier, despre munca în echipă.

Luni26 octombrie 2020, Adela HARLIȘCA și Ramona POP vor fi alături de noi, online pe ZOOM, de la 17:30 până la 19:30 și ne vor vorbi despre echilibrul unei echipe. Când muncim, cât muncim și, mai ales, cu cine facem echipă.


Ultimele luni ne-au determinat să privim cu alți ochi termenul de echipă și de nevoi specifice. Ce trebuie să facem pentru ca o echipă să fie eficientă și să își atingă obiectivele?

Munca de acasă ne-a ajutat să conștientizăm toate ipostazele în care suntem nevoiți să lucrăm în echipă. Fie că este vorba de echipa de la job sau echipa pe care o constituim cu cei dragi pentru îndeplinirea activităților de zi cu zi.

Dorim să vă invităm la o discuție despre aceste aspecte. Să vedem împreună cum putem colabora mai eficient într-o lume digitalizată, dar mai ancorată în esența lucrurilor.


Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, în limita a 100 de locuri, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

[Update] Pentru acest workshop, înscrierile s-au încheiat.


Amintim că acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste, eveniment organizat de ATU Consulting.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro