Jurnal »

[Luni de poveste] Mindfulness: o privire spre aici și acum

28 septembrie 2020
scris de:

Cu bucurie, vă invităm să luați parte la prima întâlnire Luni de poveste… online.

Luni5 octombrie 2020, Szeréna NAGY va fi alături de noi, online pe ZOOM, de la 17:30 până la 19:30, unde ne va vorbi despre mindfulness, corp, reacții, emoții și gânduri.


Se spune că viața poate fi trăită în două feluri: inconștient sau conștient. Se poate ca viața să ni se întâmple, fără să știm cum și de ce. Se poate să o trăim cu fiecare fibră a ființei noastre, privind spre cauzele emoțiilor, gândurilor și a reacțiilor corpului nostru. Astfel, înțelegem legăturile dintre tot ceea ce trăim și a întâmplărilor vieții, conștientizând consecințele acțiunilor noastre și învățând să ne asumăm în totalitate partea noastră de responsabilitate.

De obicei, prima variantă este cea pe care o trăim cu toții, cea inconștientă. Cel puțin până ajungem la vârsta de adult. Apoi – în majoritatea cazurilor, forțați de un eveniment greu, o pierdere, un eșec sau o boală – începem să ne dorim să înțelegem mai mult și astfel, să ne uităm conștient la noi și la viața noastră.

Vă invit ca în acest workshop să facem un mic pas spre o viață conștientă, uitându-ne împreună la ceea ce este aici și acum.


Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, în limita a 100 de locuri, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

[Update] Ne bucurăm să vă anunțăm că toate locurile disponibile la acest atelier au fost ocupate.

Locuri disponibile: 0/100


Amintim că acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste, eveniment organizat de ATU Consulting.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro