Skip to main content
Jurnal »

Luni de poveste a ajuns la ediția #7

25 septembrie 2021
scris de:

An de an în luna octombrie, echipa ATU Consulting organizează un eveniment de suflet. Cu dedicare, atenție și entuziasmul revederii, pregătim cea de-a șaptea ediție a Lunilor de poveste, eveniment ce se va desfășura în format online, pe Zoom..

Vă invităm să ne fiți alături în fiecare seară de luni din octombrie, de la 18:30 la 20:00, unde vom aborda 4 perspective diferite ale ÎNCREDERII, aceasta fiind o calitate de bază în relațiile pe care le construim cu cei din jur și bineînțeles în relația cu noi înșine.

În cadrul ediției a șaptea vom explora împreună câtă încredere avem în prezent (aici și acum), subiect ce va fi aprofundat pe 4 octombrie de colega noastră, Szerena NAGY. Pe 11 octombrie, Delia SFECHIȘ ne va îndemna să creionăm portretul criticului nostru interior și felul cum acesta ne stimulează încrederea în ce știm să facem. Vom descoperi caracteristicile încrederii în contextul muncii/echipei hibride la atelierul din 18 octombrie susținut de Adela HARLIȘCA și Vasile BORIS. Iar pentru 25 octombrie, Sabina POP ne invită la un moment de psihodramă, intitulat „Încrederea – ingredient de bază pentru relații sănătoase”.

Obiectivul principal al acestor ateliere este să venim cât mai aproape de cei interesați de creștere și dezvoltare personală, cu teme ce ne provoacă în fiecare zi.

Accesul la eveniment este liber. Pentru participare este nevoie să vă rezervați locul completând un formular online. Fiecare întâlnire va avea propriul formular de înscriere, accesibil pe site-ul ATU Consulting și pe pagina de Facebook ATU Consulting, cu câteva zile înainte de fiecare atelier (pe pagina specifică evenimentului).

Programul ediției

Data: 04.10.2021
Subiect: Mă ține Viața? Încredere în aici și acum
Trainer: Szerena NAGY


Data: 11.10.2021
Subiect: Criticul interior și încrederea în sine
Trainer: Delia SFECHIȘ


Data: 18.10.2021
Subiect: Cum putem dezvolta încrederea în munca hibridă
Traineri: Vasile BORIS și Adela HARLIȘCA


Data: 25.10.2021
Subiect: Încrederea – ingredient de bază pentru relații sănătoase
Trainer: Sabina POP


Vă așteptăm cu drag,
Echipa ATU Consulting

Recomandă și altora