Skip to main content
Jurnal »

[Luni de poveste] Criticul interior și încrederea în sine

7 octombrie 2021
scris de:

Luni11 octombrie 2021Delia SFECHIȘ ne invită să creionăm portretul criticului nostru interior și felul cum acesta ne stimulează încrederea în ce știm să facem. Atelierul va începe la 18:30 și va dura până la 20:00.

Dacă ar fi să ne imaginăm că încrederea de sine este un vlăstar, cu siguranță am găsi ușor ceea ce are nevoie pentru a crește. Poate mai mult soare, poate mai puțină apă. Și cel mai probabil, am identifica ceea ce dăunează creșterii ei – poate temperaturile joase. Am putea să-i adaptăm mediul astfel încât ea să se dezvolte armonios și sănătos.

Încrederea pe care ne-o purtăm nouă înșine este și ea vie. Poate să crească sau să descrească, în funcție de mediul în care trăiește – cel din mintea noastră.

Pe parcursul acestui atelier vom explora vocile care se aud în mintea noastră și efectul pe care îl au asupra încrederii de sine. Vă invit să vedem cum putem lucra cu vocea dăunătoare, cea a criticului și cum putem maximiza celelalte voci, care ne susțin să creștem și să fim autentici.


Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

Pentru acest atelier, înscrierile s-au încheiat. Mulțumim pentru interes!


Amintim că acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste, eveniment organizat de ATU Consulting.

Recomandă și altora