Skip to main content
Jurnal »

[Luni de poveste] Cum putem dezvolta încrederea în munca hibridă

14 octombrie 2021
scris de:

Luni18 octombrie 2021Adela HARLIȘCA și Vasile BORIS ne dau întâlnire pe ZOOM, de la 18:30 la 20:00, unde vom descoperi caracteristicile încrederii în contextul muncii/echipei hibride.

Indiferent de unde lucrăm, încrederea este un fundament pentru interrelaționarea dintre oameni. Fie că lucrăm de acasă sau de la birou, nevoia de a ne simți parte a unui grup în care să avem încredere este o necesitate. O nevoie de siguranță și apartenență.

Sunt însă o multitudine de factori care fac acest obiectiv mai dificil de atins și pe care ne dorim să îi explorǎm împreună. De ce? Pentru că nu există o rețetă perfectă, ci mai multe opțiuni pentru fiecare dintre noi, pentru echipa din care facem parte, pentru compania în care ne desfășurăm activitatea sau chiar societatea în care trăim.

Vă invităm să explorăm împreună cum putem să creăm relații autentice, bazate pe încredere, în contextul muncii hibride. Să vorbim despre lucrurile care ne ușurează sau îngreunează viața și munca.


Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.


Amintim că acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste, eveniment organizat de ATU Consulting.

Recomandă și altora