Skip to main content
Jurnal »

[Luni de poveste] Încrederea – ingredient de bază pentru relații sănătoase

22 octombrie 2021
scris de:

Luni25 octombrie 2021Sabina POP a pregătit un moment de psihodramă intitulat Încrederea – ingredient de bază pentru relații sănătoase. Atelierul va avea loc pe ZOOM, de la 18:30 la 20:00.

În vremuri grele avem nevoie de un adăpost sigur.

Adevărata noastră natură este de apropiere, grijă și sprijin, izolarea socială ne apasă. Avem nevoie să putem conta pe o persoană dragă, să știm că-i acolo pentru noi, oricând avem nevoie de ea, orice-ar fi. Căutăm instinctiv „raiul sigur”, un cadru de siguranță, încredere și acceptare: Ești aici? Ești alături de mine acum? Mă pot baza pe tine?

În inima relațiilor fericite stă încrederea profundă că partenerii sunt importanți unul pentru celălalt și că vor răspunde cu certitudine atunci când va fi nevoie de ei. Iubirea este despre atașamentul dintre parteneri, despre punerea lor pe aceeași lungime de undă într-un proces de conectare emoțională.

Te invit să ne conectăm împreună pe marginea unui subiect despre încredere și relații. Vino pregătit să afli despre propria ta relație de cuplu, ce nu merge, cum poți schimba. Vino pregătit simți, nu doar să înțelegi, că în emoție stă conectarea.


Accesul pe platforma ZOOM a evenimentului este liber, iar pentru participare, este nevoie să vă rezervați locul completând formularul de înscriere.

Pentru acest atelier, înscrierile s-au încheiat. Mulțumim pentru interes!


Amintim că acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste, eveniment organizat de ATU Consulting.

Recomandă și altora