Jurnal »

Team Building de toamnă ATU și HUMANCO

16 October 2018
25

Pe 13-14 octombrie am petrecut team building-ul echipei ATU și HUMANCO în apropierea Cheilor Turenilor. Am îmbinat utilul cu plăcutul și vă invităm cu drag să descoperiți prin imagini atmosfera celor două zile.

25

Sâmbătă, 13 octombrie, am pornit pe drumul spre Turda, destinația noastră fiind cu câțiva kilometri mai înainte, la Petreștii de Jos. După aproximativ 40 de minute de mers cu mașina, am ajuns la Pensiunea Casa Laura. După ce ne-am cazat, am luat o gustare „ca la mama acasă” și am pornit plini de energie spre Cheile Turenilor.

5

30

Am umblat 5,2 km cu o ascensiune totală de 240 de metri într-o oră și 40 de minute, reușind să ardem aproximativ 1.000 de kcalorii. Ne-am bucurat de reușita noastră, traseul fiind de dificultate medie, și de culorile minunate ale toamnei. După-amiaza și seara le-am petrecut jucând mimă, biliard și ping-pong.

Traseul drumeției poate fi accesat pe GPSies aici.

21

A doua zi, pe 14 octombrie, am făcut planuri de viitor pentru proiectele 2019 din ATU și HUMANCO. Tehnicile de Design Thinking ne-au ajutat să generăm idei și să structurăm acțiuni.

Mulțumim echipei pentru prezență și implicare!

40


Și pentru că am avut colegi noi, implicați în programele de internship în PR și HR, i-am rugat să ne povestească cum a fost experiența team building-ului pentru ei:

unnamed

Pentru mine acesta a fost primul Team Building la care am participat și vreau să spun că am rămas plăcut impresionată de modul în care se lucrează cu echipa ATU. Am apreciat fiecare discuție prietenoasă pe care am avut-o cu ceilalți participanți, discuții din care am învățat lucruri prețioase (atât pentru viața mea personală, cât și pentru cea profesională). De asemenea, mi-a plăcut modul în care se planifică proiectele companiei, faptul că se ia în considerare părerea fiecărui membru și, nu în ultimul rând, drumețiile organizate.
Unitate, bucurie, implicare, pasiune și voie bună – sunt unele dintre impresiile care mi-au rămas imprimate în urma acestei „călătorii”.
Vă mulțumesc frumos tuturor pentru această experiență plăcută! 🙂

Alina SAS, Intern PR și Comunicare


Marius HASNA

Tare mult mi-a plăcut! Am simțit de cum am ajuns că timpul ce urma să vina avea să fie frumos :). Am discutat, ne-am jucat, unii au cântat… cool! Însă ce m-a fascinat a fost task-ul de design thinking. După trei ore pe care nici nu le-ai simțit că au trecut, output-ul final a fost… wow! Foarte multe idei generate, cu foarte mult potențial de dezvoltare. Cu siguranță voi mai veni, dacă voi avea oportunitatea!

Marius HASNA, Intern HR


Mulțumim tuturor pentru atmosfera creată în cele două zile petrecute împreună!

Te invităm cu drag să urmărești mai multe fotografii de pe parcursul celor două zile adunate în albumul de pe pagina de Facebook ATU.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro