Jurnal »

Team Building de toamnă ATU 2017

10 October 2017
IMG 20171007 150353

În weekend-ul 7-8 octombrie, ne-am echipat bine și am plecat spre Valea Drăganului. Obiectivul a fost team building, iar atunci când lucrezi cu oameni frumoși, misiunea e ușor de îndeplinit.

IMG 20171007 150353

Sâmbătă dis-de-dimineață ne-am întâlnit cu toții la ieșirea din Cluj-Napoca spre Oradea, am urcat în mașini și am pornit spre localitatea Poieni. Am mers apoi spre Lunca Vișagului și ne-am cazat la Pensiunea Casa Maria – un loc liniștit și călduros cu o priveliște minunată asupra barajului Drăgan-Floroiu și cu gazde primitoare.

20171007 140711

IMG 20171007 122202

Sâmbătă a fost ziua activităților și, după ce ne-am bucurat la micul dejun de produse locale, Sabina ne-a ajutat cu un warming-up să ne intrăm în ritm și să ne cunoștem mai bine, pentru că avem și colegi noi în echipă. Pe această cale, îți mulțumim, Sabina!

20171007 135858

După warming-up am plecat înspre Hotel Art 1000 unde ne aștepta prânzul. Am decis să mergem pe jos, să ne bucurăm de natură și de soare, și de faptul că suntem împreună. După-amiaza am petrecut-o în echipe, lucrând pe Design Thinking, muncă ce a generat idei noi. Ne-am împărțit în două echipe și am lucrat pe teme diferite cu ajutorul lui Gabi HUM și al lui Peter OLAH. Seara ne-am întors la Pensiunea Casa Maria și am am continuat tradiția jocului „Mafia” până după miezul nopții.

A doua zi, unii dintre noi au ales varianta de a face o drumeție până la Cascara Moara Dracului, în timp ce restul au preferat să se relaxeze la Pensiunea Casa Maria sau la piscina Hotelului Art 1000. O parte din drumul până la cascadă l-am parcurs cu mașinile, iar apoi am pornit la pas. Am avut emoții amestecate în timp ce urcam spre cascadă: uimire pentru cât de frumoasă poate fi pădurea în culorile toamnei și tristețe pentru brazii doborâți de furtuna de acum câteva săptămâni. Ajunși la destinație, am marcat momentul cu o fotografie și, ca să ne încadrăm în timp, am pornit de îndată către mașini. După ce am luat prânzul, am pornit spre casă, iar la ora 18:00 eram deja în Cluj-Napoca.


Și pentru că am avut colegi noi, i-am întrebat ce părerea au despre acest weekend petrecut împreună:

Oana COLBEA

„Au fost două zile pline, m-am încărcat cu energie pozitivă și cu idei noi pentru proiectele viitoare din ATU. Chiar dacă circumstanțele au fost noi și au fost persoane pe care nu le cunoșteam până în acel moment, am simțit că sunt parte din echipă și e un sentiment frumos. Mi-a plăcut jocul „Mafia” și că a devenit o tradiție în perioada team building-urilor, iar drumeția până la cascada nu a făcut decât să îmi deschidă apetitul pentru activități de acest fel. Obstacolele întâlnite pe drumul până acolo mi-au arătat că mi-am subestimat puterile. Am avut doar de câștigat de pe urma acestor două zile.”

Oana COLBEA, Asistent PR


Laura-STAN

„Team buildingul de Toamnă ATU a fost o experiență deosebită deoarece pentru prima dată am avut ocazia să cunosc, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, colegii cu care lucrez deja de șase luni.

Am avut parte de un weekend de neuitat: distractiv, pentru că am fost inițiată în jocul Mafia, devenit o tradiție în Team building-urile ATU, presărat cu momente amuzante, dar și productiv. În final am făcut o drumeție care s-a dovedit a fi mult mai provocatoare decât ne așteptam, însă ne-am adaptat condițiilor create de vreme și am reușit să ducem traseul la bun sfârșit. Pot să spun că acest weekend m-a încărcat cu energie și bună dispoziție pentru mult timp. Mulțumesc!”

Laura STAN, Asistent PR


Mulțumim tuturor pentru atmosfera plăcută și pentru ideile valoroase câștigate în cele două zile petrecute împreună!

Vă invităm cu drag să urmăriți mai multe fotografii de pe parcursul celor două zile am adunat într-un album pe pagina de Facebook ATU.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro