Jurnal »

Provocarea de weekend #26

17 December 2016
26 Mos-Craciun-Ryan-McGuire

Scrisoare către Moș Crăciun

De-aș scrie toate câte aș vrea,
Ar fi cam mare lista mea.
(versuri dintr-o poezie către Moș Crăciun)

Câteva zile ne mai despart de Crăciun, așa că te provocăm și te invităm totodată să-i scrii o scrisoare Moșului. E un exercițiu benefic în care îți recomandăm nu doar să îți așterni pe hârtie visurile, așteptările, dorințele și obiectivele pentru la anul, ci să te gândești și la cum a fost anul ce se încheie, ce ai făcut, ce ți-a plăcut, ce reușite ai avut, ce nu ți-a ieșit așa cum ți-ai dorit, ce simți că ai învățat…

Finalul de an e o perioadă în care adesea tragem linie, facem bilanțuri, ne stabilim obiective pentru la anul. Conștient sau inconștient, voluntar sau involuntar, sunt gânduri pe care le avem, iar prin provocarea din acest weekend te invităm să-ți amintești de copilările și să-ți scrii gândurile și dorințele cu entuziasmul și încrederea unui copil.

Dragă Moșule,

După ce termini scrisoarea, pune-o într-un plic și asigură-te că o lași undeva aproape de decorațiunile de iarnă astfel încât să o găsești la anul pe vremea asta… E interesant să privim apoi retroactiv.

26 Mos-Craciun-Ryan-McGuire

Foto: Ryan McGuire


Provocarea-de-weekend

La final de săptămână, venim cu o idee de exercițiu, joc sau activitate prin care te încurajăm să-ți acorzi câteva minute de relaxare, care să te ajute să descoperi lucruri noi despre tine, despre pasiunile tale sau despre ceea ce se află în jurul tău!

Accepți provocarea?

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro