Skip to main content
Jurnal »

[Mindset de parteneriat] cu George MOȘ

29 septembrie 2023
Mindset de parteneriat 1 Norina Bogdan

„Omul este prin natura sa o fiinţă socială”, zicea Aristotel.

Așa cum oamenii au nevoie de socializare la nivel individual, așa și companiile au această nevoie – cel mai bine hrănită prin COLABORARE. De fapt, toată activitatea unei societăți juridice se bazează pe colaborare în toate formele ei întâlnite (directă sau indirectă, internă sau externă, etc.).

Colaborarea dintre mine și ATU a început indirect în urmă cu destui de mulți ani: ATU Consulting, în calitate de companie de consultanță, efectua un serviciu de evaluare de personal al altei companii din care făceam parte.

Experiența m-a surprins în mod plăcut și m-a convins să încep o colaborare directă cu ATU, de această dată în calitate de client în cadrul cursului de Formator, organizat în prezent de HUMANCO. Apoi am continuat cu un alt curs, cel de coaching și, în același timp, fiind deosebit de interesat de acest domeniu de activitate, am evoluat către o altă formă de colaborare directă cu ATU, cea de trainer și membru al echipei.

Toate aceste experiențe parcurse alături de ei m-au ajutat să îmi dezvolt unele abilități pe care le folosesc și acum destul de intens în cadrul business-ului creat alături de soția mea, Andreea, acela de organizare de evenimente.

În această activitate, de organizare de evenimente, se desfășoară și actuala formă de colaborare între ATU și La Moșu’: fie ca locație parteneră în cadrul trainingurilor sau team buildingurilor prestate de ATU clienților săi, fie ca destinație pentru evenimentele interne organizate pentru întreaga echipă.

Colaborările cu clienții fideli, asemeni ATU, sunt cele mai îndrăgite de noi deoarece gradul de comunicare este la un nivel ridicat și reușim să învățăm cum să adaptăm oferta noastră cât mai aproape de doleanțele clienților. Și, nu în ultimul rând, să evoluăm datorită feedback-ului sincer oferit de colaboratorii noștri.

Dacă ar fi toți colaboratorii noștri așa cum sunt cei de la ATU, cred că nu am simți deloc partea de muncă, ci doar plăcerea de a organiza evenimente alături de oameni deosebiți, plini de empatie și veselie debordantă.


Despre proiect

Lucrurile se schimbă mereu. Iar odată cu schimbarea, vine și nevoia de adaptare și regândire a proiectelor și programelor de învățare în funcție de participanți, de nevoile echipei și/sau ale companiei, pentru ca trainingul livrat să fie util, valoros și de impact.

Mindset de parteneriat este un proiect prin care ne propunem să aducem în discuție efectele pozitive ale colaborării, văzute prin prisma partenerilor și clienților ATU, cu focus pe dezvoltarea continuă, inovare și învățare.

George MOȘ este trainer, coach și owner la La Moșu’ – un loc potrivit pentru organizarea diverselor evenimente în aer liber: evenimente de familie, întâlniri de afaceri, activități de team building și diverse aniversări corporate.

Recomandă și altora