Jurnal »

[Luni de poveste] Teamwork - de la facultate la job

9 May 2018
Luni de poveste Cecilia eveniment studenti

Luni, 14 mai 2018, are loc al doilea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:30, alături de Cecilia GHERLE, vom vorbi despre teamwork – cum lucrăm la facultate în echipe și cum acest lucru se continuă la locul de muncă. Te așteptăm cu mare drag!

Luni de poveste Cecilia eveniment studenti

Data: 14.05.2018
Trainer: Cecilia GHERLE
Subiect: Teamwork – de la facultate la job

Munca în echipă și provocările ei îți sunt cunoscute? Ești elev sau student și îți dorești să afli mai multe despre acest subiect? Dacă răspunsul este afirmativ la una dintre întrebările anterioare, te aștept în cadrul atelierului Teamwork – de la facultate la job pentru a afla informații noi. Pe parcursul acestui atelier vom învăța despre ce înseamnă munca eficientă în echipă, despre posibile bariere pe care le putem întâmpina, cât și despre motivul pentru care a lucra în echipă este esențial la locul de muncă.
Te aștept cu drag, pe 14 mai, ora 18:30 la Cărturești (Platinia Mall)!
Cecilia


Cecilia GHERLE este Formator din 2015, iar în prezent își desfășoară activitatea în domeniul resurselor umane, fiind în același timp trainer ATU. Aduce idei noi și valoroase în proiectele în care se implică, prin perspectivele diferite de abordare, iar dezvoltarea personală și adaptarea continuă sunt aspectele esențiale ale muncii ei.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Ceciliei GHERLE, găsiți filmarea mai jos (1 h și 25 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca).

180423 Luni de Poveste cover

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro