Jurnal »

[Luni de poveste] Cariera... între ingrediente și rețetă

16 May 2018
180424 cover Fb 1920 x 1080 Cosmina - Copy

Pentru 21 mai 2018 am pregătit un nou atelier Luni de poveste… la Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca). La ora 18:30 o vom întâlni pe Cosmina CÂMPEAN, iar timp de două ore vom vorbi despre carieră și vom vedea cât pot fi de diferite „rețetele” pentru acest drum. Te așteptăm cu mare drag!

180424 cover Fb 1920 x 1080 Cosmina - Copy

Data: 21.05.2018
Trainer: Cosmina CÂMPEAN
Subiect: Cariera… între ingrediente și rețetă

Ce vrei să te faci când ești mare? De câte ori ați răspuns acestei întrebări? Și de câte ori ați dat același răspuns? De câte ori ați dat răspunsuri cu profesii „celebre” când, de fapt, răspunsul era: „Habar nu am ce vreau!”? Haideți să scriem împreună rețeta unei cariere împlinitoare și să vedem de ce ingrediente avem nevoie, fiecare pentru rețeta lui.
Aduceți-vă șorțurile! În 21 mai se gătește!
– Cosmina


Cosmina CÂMPEAN are experiență solidă într-o companie multinațională în ceea ce privește orientarea și relația cu clienții. A început să activeze ca trainer organizând traininguri interne, iar în 2015 s-a certificat ca formator. S-a alăturat Echipei ATU și livrează traininguri de Excel și programe personalizate de Customer Care. Este o fire pozitivă și își dorește să-și rafineze în mod continuu competențele și abilitățile de comunicare pentru a transmite informația într-un mod interactiv și atractiv.


Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere.

Dacă dorești, poți să dai join sau share la evenimentul de pe Facebook.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca).

180423 Luni de Poveste cover

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro