Skip to main content
Jurnal »

[Luni de poveste] Înscriere ateliere

14 septembrie 2023
Luni de poveste 2023 - Logo

Cu începere de la mijlocul lui septembrie, echipa ATU Consulting continuă tradiția atelierelor de dezvoltare personală – Luni de poveste. Te invităm să ne fii alături în patru seri de luni, începând din 18 septembrie, de la 18:30 la 20:00, unde vom vorbi despre COLABORARE.

Și pentru că 2023 este un an al colaborării, Cărturești ne este partener și anul acesta în organizarea evenimentului ce se va desfășura la librăria din Platinia Shopping Center.


Luni, 18 septembrie, Sergiu MAXIM ne-a dat întâlnire la o discuție despre conexiunile profunde dintre relații, colaborare și luarea deciziilor, prin prisma celebrei Dileme a Prizonierului.

Cum anume putem evolua de la conflicte individuale la rezolvări colective, prin colaborare?

Am răspuns la întrebare (și nu numai) explorând, totodată, universul fascinant din spatele colaborării și al deciziilor strategice în relații, evidențiind balanța subtilă dintre interesul personal și beneficiul colectiv.


Trăirea unei vieți autentice presupune să știi cine ești cu adevărat, ca să te poți arăta cu adevărat.

Drumul către autenticitate are mai multe opriri în care, dacă zăbovim suficient de mult timp, ne vom cunoaște și ne vom împrieteni cu noi înșine, iar în final, vom completa puzzle-ul sinelui nostru. Vom ajunge să trăim viața care ni se potrivește. În această călătorie, creativitatea este ca o comoară bine ascunsă în interiorul nostru. O comoară de multe ori uitată de vreme și de noi. Însă, dacă avem curajul să o lăsăm să iasă la iveală, ne va face drumul unic, lipsit de vechile limitări, plin de curiozitate și învăluit de libertatea de a fi noi înșine. 

Luni, 25 septembrie, am vorbit despre cum să trăiești autentic renunțând la limite, îmbrățișând posibilitățile și lăsând comoara creativității să fie descoperită.


Fără niciun dubiu, putem observa în jurul nostru progresul minunat pe care tehnologia l-a făcut în ultimii ani. De la plata facturilor online, programarea la diversele servicii prin intermediul site-urilor sau roboții care aspiră singuri, suntem înconjurați de soluții inovative menite să ne ajute să ne folosim timpul mai eficient și să ne putem focusa pe ceea ce este important pentru noi.

Luni, 2 octombrie, Adela HARLIȘCA ne-a indicat câțiva pași simpli pe care îi putem face pentru a transforma tehnologia într-un aliat de nădejde.


Într-o lume a echipelor remote, a diversității tehnologice și a deschiderii pentru deplasări și relocare, colaborarea ia forme noi. Însă, în același timp, păstrează și elemente care au dat rezultate în timp.
Luni, 9 octombrie, am explorat, alături de Ramona POP, trecutul, prezentul și viitorul colaborării în cadrul unui atelier facilitat cu ajutorul instrumentelor Points of You.

Pentru acest atelier, înscrierile s-au încheiat. Mulțumim pentru interes!


Amintim că atelierele fac parte din Luni de poveste, un eveniment ATU Consulting, ajuns la ediția a IX-a.

Recomandă și altora