Skip to main content
Jurnal »

Te așteptăm cu drag la Luni de poveste – ediția #9

10 septembrie 2023
Luni de poveste 2023 ATU Consulting

Cu începere de la mijlocul lui septembrie, echipa ATU Consulting continuă tradiția atelierelor de dezvoltare personală – Luni de poveste – un eveniment care, cu dăruire, implicare și consecvență, a ajuns la ediția a IX-a!

Și pentru că 2023 este un an al colaborării, Cărturești ne este partener și anul acesta în organizarea evenimentului ce se va desfășura la librăria din Platinia Shopping Center.

Te invităm să ne fii alături în patru seri de luni, începând din 18 septembrie, de la 18:30 la 20:00, unde vom vorbi despre COLABORARE.

Oliver Wendell Holmes spunea că „…Multe idei cresc mai bine dacă le transplantăm în mintea altor oameni, decât a celor care le-au avut inițial”. Colaborarea este, așadar, despre oameni care lucrează împreună, împărtășesc idei și depun efort constant pentru a face ceva în comun, a atinge un obiectiv comun.

Cu această idee în minte, ne-am propus să explorăm universul fascinant din spatele colaborării și al deciziilor strategice în relații alături de Sergiu MAXIM pe 18 septembrie. Cu suișuri și coborâșuri, drumul spre autenticitate, da, poate fi parcurs. Cum să îl parcurgem mai ușor și să ne împrietenim cu noi înșine folosindu-ne de creativitate ne ghidează Mara RĂȚOI într-un atelier despre autocunoaștere pe care îl va găzdui pe data de 25 septembrie.

Pe 2 octombrie, Adela HARLIȘCA ne invită să aprofundăm ideea de parteneriat între om și tehnologia de zi cu zi, pentru a putea beneficia la maxim de ceea ce ne oferă gadget-urile. Iar în încheiere, pe 9 octombrie, Ramona POP ne așteaptă la un atelier interactiv despre trecut, prezent și viitor în  #colaborare.

Obiectivul principal al acestor ateliere este să venim cât mai aproape de cei interesați de creștere și dezvoltare personală. Vei pleca cu o înțelegere mai bună a modului în care definești colaborarea și cu un set de acțiuni concrete pe care le poți aplica în diverse arii din viața ta.

Accesul la eveniment este liber, în limita a 40 de locuri. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi locul completând un formular online. Fiecare întâlnire va avea propriul formular de înscriere, accesibil pe site-ul ATU și pe pagina de Facebook ATU Consulting, cu câteva zile înainte de fiecare atelier (pe pagina evenimentului).

Programul ediției

Data: 18.09.2023
Subiect: Cum navigăm prin relații? Puterea colaborării în Dilema Prizonierului
Trainer: Sergiu MAXIM


Data: 25.09.2023
Subiect: Drumul către autenticitate. Cum să colaborăm creativ cu noi
Trainer: Mara RĂȚOI


Data: 02.10.2023
Subiect: Parteneriat Om și Tehnologie
Traineri: Adela HARLIȘCA


Data: 09.10.2023
Subiect: Trecut, prezent și viitor în #colaborare – un atelier interactiv Points of You
Trainer: Ramona POP

Recomandă și altora