Jurnal »

[Luni de poveste] Distanța dintre vise și obiective

24 October 2018
scris de:
180918-Photo-cover-event-Facebook-RAZVAN - Copy

Ultima întâlnire din această ediție a evenimentului Luni de poveste …la Cărturești este despre Distanța dintre vise și obiective! De la 18:30 la 20:30, Răzvan GOGA ne așteaptă cu o surpriză la Platinia Shopping Mall.

180918-Photo-cover-event-Facebook-RAZVAN - Copy

Data: 29.10.2018
Subiect: Distanța dintre vise și obiective
Trainer: Răzvan GOGA

Multă lume poate spune că distanța dintre vise și obiective se măsoară cu voințometru, contextometru și multe alte instrumente năstrușnice. Alții pot susține că același drum poate fi măsurat în stima de sine, recunoaștere sau recompensă. Eu cred că și unii și ceilalți au dreptate. Și mai cred că atât visele, cât și obiectivele au un rol bine definit în viețile noastre pe care vă invit să-l explorăm din perspectiva mai multor filozofii și experiențe care ne-ar putea schimba viețile.

Te aștept cu drag,
Răzvan


Răzvan GOGA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Carismatic, deschis și totodată un profesionist desăvârșit, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.


Intrarea este liberă, pentru participare te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere.

Dacă dorești, poți să dai join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting și HUMANCO la Librăria Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca).

180918-Cover-articol-site

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro