Jurnal »

[Luni de poveste] Managementul timpului - prioritizarea de luni

17 October 2017
Razvan

Vă invităm cu drag luni, 23 octombrie, de la 18:30 la 20:30 la o nouă întâlnire Luni de poveste…la Cărturești! De această dată, Răzvan GOGA ne va vorbi despre managementul timpului și importanța prioritizării. Ne vom revedea în același cadru primitor al Librăriei Cărturești (Iulius Mall).

Razvan

Data: 23.10.2017
Subiect: Prioritizarea de luni
Trainer: Răzvan GOGA

„Vestea proastă este că timpul zboară. Vestea bună este că tu ești pilotul.”

Michael Althsuler

În zilele noastre, ne împiedicăm din ce în ce mai des de întrebări care, la prima vedere, par a fi retorice și la care mulți încearcă încă să găsească răspunsul:

Cum să-mi fac timp pentru toate?

Cum să evit a spune că n-am avut timp?

Cum să mă bucur de fiecare clipă și să fac ceea ce e important pentru mine?

Înainte de a decide cum e mai bine să-ți organizezi timpul pe viitor, e important să observi cum îl organizezi în momentul de față.

Te invit să explorăm prioritățile zilnice navigând prin combinația din ce în ce mai colorată de urgent și important care ne înconjoară.

Vă aștept cu drag,
Răzvan


Răzvan GOGA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Carismatic, deschis și totodată un profesionist desăvârșit, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția lui Răzvan GOGA, găsiți filmarea mai jos (1 h și 33 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

170920 cover articol LdP 

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro