Jurnal »

[Luni de poveste] Feedback și asertivitate în situații dificile

10 October 2017
Ana

Luni, 16 octombrie 2017, marcăm a treia întâlnire Luni de poveste…la Cărturești, împreună cu Ana PASCARU care ne va vorbi despre feedback și asertivitate în situații dificile. Vă așteptăm între 18:30 și 20:30 la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Ana

Data: 16.10.2017
Subiect: Feedback și asertivitate în situații dificile
Trainer: Ana PASCARU

De multe ori ne surprindem în situații care ne încrețesc fruntea acasă sau la serviciu, sau în orice rol îmbrăcăm în viața de zi cu zi. Și știm ce înseamnă feedback și diplomație, însă, cumva, atunci când suntem acolo, copleșiți de emoții, drumul dintre minte și buze, obraji, mâini sau picioare se frânge. Și nu mai știm nimic. Vă propun o călătorie interioară care să ne ajute să rămânem calmi și sinceri, în conectare cu celălalt, chiar și când totul pare să ne stea împotrivă.

Vă aștept cu drag,
Ana


Ana PASCARU este trainer și consultant de resurse umane din 2008, orientându-și atenția spre programe de comunicare, prezentări cu impact la public, feedback și relaționare la locul de muncă, precum și spre practici de implicare și motivare a echipelor. De asemenea, Ana este membru fondator Toastmasters Cluj din 2005, formator autorizat ANC din 2015, trainer autorizat de fitness și aerobic din 2016 și s-a alăturat echipei ATU la începutul lui 2017. Ana este fascinată de modul în care ne putem influența starea de bine prin lucrul cu corpul și cu mintea. Consideră că „o felie de râs și un strop de empatie pot să lumineze orice zi”.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Anei PASCARU, găsiți filmarea mai jos (1 h și 39 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

170920 cover articol LdP 

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro