Jurnal »

Learning and Development crafting – întâlnirea #11

31 decembrie 2022
scris de:

Colega noastră, Ramona POP, a facilitat cea de-a unsprezecea și ultima întâlnire a comunității L&D crafting din acest an, ghidându-ne în explorarea instrumentului Points of You.

În încercarea de a reveni la întâlnirile în format fizic care ne-au lipsit atât de mult, am organizat întâlnirea aceasta în format hibrid și ne bucurăm că ni s-au alăturat și colegi noi!

Folosit în principal în coaching sau de către psihologi și consilieri, Points of You este un instrument care se poate dovedi foarte util și în training, deoarece combină partea rațională cu cea emoțională, folosind carduri cu imagini, cuvinte și întrebări.

Fiind o întâlnire hibrid, a fost foarte interesant și valoros să vedem cum se poate aplica în practică folosirea cardurilor Points of You într-un context diferit și ce metode se pot folosi pentru a crea o cât mai bună conectare între participanții din online și cei care sunt în sală.

Așadar, am încheiat anul jucându-ne cu Points of You pentru a găsi răspunsuri la întrebările:

  1. Ce a fost semnificativ pentru tine în 2022, în sfera L&D?
  2. Ce ai învățat în 2022 în sfera L&D?
  3. Care să fie obiectivul L&D crafting pentru 2023?

Iată câteva din ideile care au reieșit:

  • Să ne reinventăm fără prejudecăți;
  • Motivație out of the box;
  • Mai multă atenție la dezvoltare;
  • Curajul de a îndrăzni;
  • Să fim mai atenți la nevoile noastre;
  • Mai multă conectare.

Probabil nu întâmplător, la ATU Consulting, 2023 va fi Anul Colaborării. Iar comunitatea noastră L&D crafting e dovada vie că abilitatea de a colabora este esențială pentru dezvoltare, fie ea personală sau profesională.


Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acestuia este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro