Skip to main content
Jurnal »

Începuturi #3, cu Răzvan GOGA

10 aprilie 2024
scris de:
Razvan GOGA

Antoine de Saint-Exupéry spunea că: „Dacă vrei să construiești un vapor, nu începe prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori și alte materiale. Învață-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârșită.”

Povestea ATU Consulting a început acum 20 de ani iar membrii echipei actuale s-au alăturat de-a lungul anilor. Începuturi este o serie de interviuri cu membrii echipei în care ne propunem să explorăm două direcții: o întoarcere în timp la începuturile companiei, precum și povestea „îmbarcării” fiecăruia dintre ei.


Când ai interacționat prima dată cu ATU Consulting și ce îți amintești de la prima întâlnire?

Răzvan GOGA: Povestea mea cu ATU începe undeva prin anul 2012 (dacă îmi amintesc bine). De fapt, prima întâlnire cu Luci (Lucian HUM) a fost undeva prin 2004, iar cu Gabi în 2006. Însă nici nu-mi imaginam, la momentul respectiv, că împreună urma să scriem povești de dezvoltare personală.

Revenind la momentul 2012, îmi amintesc că îmi plăcea enorm de mult ce făceam ca trainer intern al unei companii din industria de FMCG. Și îmi mai amintesc că simțeam atât nevoia, cât și responsabilitatea să explorez, să descopăr, să împărtășesc și să cresc odată cu acest proces.

Așa am ajuns să livrez un demo pentru o parte dintre colegii din echipa ATU de la acea vreme și ulterior, să mă alătur unei minunate familii. Apropo, demo-ul era pe tema facilitării vizuale și a gestionării priorităților, subiecte pe care le-am luat de-a lungul timpului cu mine (și în sala de curs) în călătoria de dezvoltare.

Îmi amintesc de la această primă întâlnire curiozitatea și deschiderea cu care am fost primit. E un sentiment deosebit care mă ajută să-mi amintesc și acum, dacă închid ochii, cum erau așezați colegii, flipchart-ul, proiectorul din tavan în sala din Zorilor… Un sentiment pe care „l-am furat” atunci și pe care-l împart cu drag, cu participanții la sesiunile noastre, de mai bine de 12 ani.

Recomandă și altora