Jurnal »

Duminica pe Coclauri #47

28 August 2018
scris de:
dpc 47

Pentru Duminica pe Coclauri#47 am avut în plan să parcurgem un traseu spectaculos și drag nouă din Cheile Râmețului. Am mers prin apă și pe stânci, am glumit și ne-am bucurat de atmosferă și prieteni.

Pe 26 august am pornit cu mașinile dimineața, așa cum ne-am obișnuit, în direcția Alba-Iulia, iar după ce am ajuns în Teiuș, am făcut dreapta la indicatorul „Stremț 4 km / Mănăstirea Râmeț 18 km”. După 22 de km parcurși, am lăsat mașinile în apropierea Cheilor Râmețului și am intrat pe traseu în jurul orei 11:00. Am traversat Cheile în aproximativ două ore, iar la prânz am făcut un popas în satul părăsit Cheia. După o oră, am făcut traseul înapoi (pe o ploaie torențială, dar caldă) și am ajuns la mașini în jurul orei 16:00, iar la ora 18:00 am intrat în oraș. În total, am umblat 6,4 km cu o ascensiune totală cumulată de 115 metri în două ore și jumătate de deplasare efectivă și am ars aproximativ 1.500 kcalorii.

Traseul GSPies poate fi urmărit aici.

Felicitări tuturor drumeților! În această ediție am fost nouă adulți și doi copii.

Vă așteptăm cu drag la o nouă Duminică pe Coclauri în număr cât mai mare! Până atunci, vă invităm cu drag să vedeți câteva fotografii făcute pe parcursul drumeției.

Duminica pe coclauri logo

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro