Jurnal »

Duminica pe Coclauri #46

16 July 2018
scris de:
duminica pe coclauri valea ierii atu consulting drumetie cluj

În iulie am petrecut Duminica pe coclauri#46, urcând spre Culmea Ghergheleu. Traseul a fost unul relativ ușor și ne-am bucurat de zmeură, afine, câteva frăguțe și gălbiori (bureți galbeni). Deși se adunau nori de ploaie, am reuși să facem traseul fără să fie nevoie de pelerinele impermeabile.

Pe 15 iulie am pornit de dimineață spre Valea Ierii, loc de unde am stabilit să începem drumeția. Pentru a ajunge acolo, am mers în direcția Oradea, am făcut imediat stânga la indicatorul de Buru, apoi am mers înainte 23,6 km în direcția Buru și am virat la dreapta la indicatorul Valea Ierii 12 km. Am mai mers încă 14 km până în centrul comunei Valea Ierii și am continuat încă 8 km, traversând satul Caps până la Baza Națională de Pregătire a Crucii Roșii, acesta fiind locul în care am lăsat mașinile și am pornit la pas. Drumeția fost de dificultate media, a durat aproximativ trei ore, umblând în total 11 km cu o diferență de nivel de 330 de metri și am ars în jur de 1800 de kcalorii.

Traseul GSPies auto poate fi urmărit aici, iar traseul spre Culmea Ghergheleu aici.

Felicitări tuturor! Am fost 10 adulți și doi copii plini de energie.

Vă așteptăm cu drag la o nouă Duminică pe Coclauri în număr cât mai mare! Până atunci, vă invităm cu drag să vedeți câteva fotografii făcute pe parcursul drumeției.

Duminica pe coclauri logo

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro