Jurnal »

Duminica pe Coclauri #43

26 March 2018
scris de:
Dpc43

Pentru Duminica pe Coclauri #43 am ales să mergem pe traseul Vârful Buscat, cu pornire din Stațiunea Muntele Băișorii. Au fost câțiva kilometri pe care i-am parcurs prin zăpadă înaltă, însă bună dispoziția din grup și cerul senin (și mult așteptat după ninsorile din ultima vreme) au făcut ca traseul să fie unul dintre cele mai plăcute.

Pe 25 martie ne-am întâlnit între localitățile Florești și Gilău și după ce grupul a fost complet, am pornit în direcția Oradea. Am făcut stânga la indicatorul spre localitatea Buru și am mers 24 km până în Băișoara, acolo am făcut dreapta la indicatorul “Stațiunea Muntele Băișorii 18 km”. Am lăsat mașinile în parcare la pensiunea Skyland și de acolo am continuat pe jos. A fost un traseu fără pericole deosebite și am umblat 7,5 km cu o diferență de nivel de 280 de metri în 2 ore și jumătate, reușind să ardem fiecare câte 1.500 de kcalorii. La sfârșitul traseului ne-am bucurat de o masă împreună și imediat am pornit spre Cluj-Napoca.

Traseul stabilit poate fi văzut pe GPSies.

Felicitări celor nouă drumeți!

Să ne revedem cu bine la o nouă Duminică pe Coclauri foarte curând! Până atunci, vă invităm cu drag să vedeți câteva fotografii făcute de Ioana, Liana, Herbert și Lucian pe parcursul drumeției.

Duminica pe coclauri logo

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro