Jurnal »

Duminica pe Coclauri #42

22 February 2018
scris de:
DpC42

Ediția #42 a Duminicii pe Coclauri ne-a dus pe traseul Muntele Săcelului – Colțu Ilii – Vârful Prislop – Pensiunea Lara. De această dată am ales un traseu cu un grad de dificultate mai ridicat decât de obicei, iar la final ne-am oprit la Pensiunea Lara pentru a ne delecta cu o masă „ca la mama acasă”.

Pe 18 februarie, dis-de-dimineață, ne-am echipat bine și am pornit într-o nouă Duminică pe Coclauri. După ce ne-am grupat în punctul de întâlnire, am pornit în direcția Oradea, am făcut stânga la indicatorul spre localitatea Buru și am mers 23.5 km, mai apoi am făcut din nou stânga la indicatorul „Valea Ierii 12 km”. Traseul l-am început de la Moara de Pădure și a durat aproximativ patru ore, a fost solicitant, dar a meritat! După un popas la Pensiunea Lara, am pornit înspre casă, iar în jurul orei 17:30 eram deja la intrare în oraș. Totalul traseului a fost de 13 km cu o diferență de nivel (ascensiune totală cumulată) de 700 de metri și am „ars” aproape 2.500 kcalorii.

Traseul stabilit poate fi văzut pe GPSies.

Felicitări celor 11 drumeți pentru efort și pentru atmosfera creată!

Să ne revedem cu bine la o nouă Duminică pe Coclauri! Până atunci, vă invităm cu drag să vedeți câteva fotografii făcute de Magdi, Istvan și Sebastian pe parcursul drumeției din această lună.

Duminica pe coclauri logo

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro