Skip to main content
Jurnal »

Cum să lupți împotriva abuzurilor – un workshop Internship Academy

23 mai 2023
scris de: ,
Workshop Relatii Abuzive Ana Pascaru si Mara Ratoi

La invitația Societății Studenților Europeniști, duminică, 14 mai, am ținut un workshop pe tema abuzurilor și cum să lupți împotriva lor.

Trainingul susținut a fost o experiență cu adevărat inedită. Ne-am întâlnit cu studenți curioși și dornici să își înceapă drumul profesional într-o manieră sănătoasă și potrivită pentru ei. Cireașa de pe tort a fost creativitatea de care au dat dovadă în ultimul exercițiu, cel în care și-au construit din lego super puterea de angajat încrezător. La finalul trainingului au rezultat roboței și turnuri care să îi ajute să aibă încredere în ei și să facă alegerile profesionale potrivite pentru nevoile lor.

A fost o plăcere să lucrăm cu niște tineri plini de vitalitate și motivați să crească și să se dezvolte. Cu siguranță este o experiență pe care am repeta-o și cu alte organizații non-guvernamentale.


Trainingul despre gestionarea abuzului la locul de muncă și gestionarea relațiilor, alături de SSE, a fost o experiență plină de revelații minunate. Am întâlnit studenți care au absorbit informațiile într-o clipă, dornici să afle mai mult, să aplice și să își construiască, pas cu pas, un viitor profesional sănătos, organic și armonios.

Creativitatea echipelor la jocul de final ne-a surprins din nou, văzând cum aduc elemente de spiritualitate, cultură, film, intenție și pragmatism în aceeasi construcție: Super Puterea de Profesioniști la început de drum.

Mulțumim, Internship Academy, pentru invitație și pentru o experiență plină de momente de AHA atât pentru participanți, cât și pentru noi.

Recomandă și altora