Jurnal »

Ce am învățat de la participanți - Noiembrie

28 November 2017
Diana-BERINDEI-2016

Luna noiembrie a fost una bogată în oportunități de învățare, de la conferințe și evenimente, până la interacțiunea dintre trainerii ATU și participanții la cursurile noastre. Mai jos, trainerii ne-au scris câteva cuvinte despre ce au învățat de la participanți în această perioadă și vă invităm cu drag să urmăriți impresiile lor.

 

Diana-BERINDEI-2016

În luna aceasta, la cursurile de Consilier pentru Dezvoltare Personală, am învățat de la participanți că dezvoltarea personală se întâmplă mult mai repede într-un mediu cald, blând și susținător.

 

 

Diana BERINDEI, Consilier pentru Dezvoltare Personală


Razvan-GOGA-2016

Din cursurile susținute luna aceasta, am învățat de la participanți că, din punct de vedere al regulilor de echipă agile, “fail fast” este un concept care poate aduce rezultate foarte bune. În aceste condiții, eu votez pentru “fail fast” :). 

 

 

Răzvan GOGA, Espresso Training 


Gabriela HUM-2016

Am învățat în interacțiunea cu colegii de sală că deschiderea spre a ști lucruri despre noi înșine poate fi uneori un act de curaj! Că a te pune în „bocancii celuilalt” poate fi foarte util pentru a înțelege perspective diferite, mai ales când schimbi perspectiva cu clientul tău. Am ajuns la o vorbă care spune că nu există tehnici noi de training, ci doar oameni tineri: am scos din ”arhiva” trainingurilor de comunicare exerciții pe care nu le-am mai folosit de ani de zile, în ideea că oamenii le știu, și am constatat că oamenii nu le știu și se bucură de valoarea adusă de ele.

Gabriela HUM, Espresso Taining


Sabina-12-ani-ATU

În noiembrie am învățat de la participanți că, uneori, chiar și poveștile adevărate par “doar povești”; experiențele noastre de viață pot fi atât de diferite încât nu putem ieși din noi pentru a intra în incredibila poveste a celuilalt. Putem atunci să respingem, fără să vrem, tot ceea ce persoana de lângă noi încearcă să ne dăruiască: încrederea sa!

 

Sabina POP, Consilier pentru Dezvoltare Personală


Ce-am-invatat-de-la-participanti-ATU

A fi trainer presupune un proces constant și continuu de documentare și învățare. Ca traineri, învățăm mult când concepem și pregătim un program, învățăm când îl livrăm la sală și creștem atunci când ținem cont de evaluările și feedback-urile primite. În plus, de cele mai multe ori, e vorba de un schimb – pentru că, la rândul nostru, aflăm și învățăm de la cei cu care interacționăm pe parcursul trainingurilor. Anul 2017 îl dedicăm învățării reale, conștiente și asumate. Cu acest prilej, le-am propus trainerilor implicați în diferite proiecte ATU un exercițiu de reflecție: după fiecare training să se gândescă și să ne împărtășească ce au învățat de la participanți.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro