Learning and Development crafting - întâlnirea #3

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

citat-Roy-Bennett - Copy

Începutul de primăvară a marcat întâlnirea cu numărul #3 din cel de-al doilea an de desfășurare a proiectului L&D crafting. Într-un cadru non-formal, am discutat împreună cu membrii din comunitatea L&D despre greșelile experimentate în training și ceea ce am învățat în urma lor. Ramona POP, trainer și HR Team Lead, a fost alături de noi pentru a ne ghida în demersul nostru și pentru a ne facilita desprinderea unor concluzii pline de esență.

Încă de la început am plecat în minte cu ideea că multe dintre cele mai importante descoperiri sau invenții s-au datorat unor erori. Pornind de la potențialul greșelilor în a asigura optimizarea practicilor noastre, am venit cu soluții bazate pe experiența fiecăruia, soluții adaptate și rafinate prin viziunea dată de expertiza celor din comunitate. Mai mult decât atât, am comparat practic abordări și atitudini diferite în momentul livrării unei sesiuni de training – un exercițiu extrem de valoros pentru a ne ajuta să conștientizăm impactul mindset-ului personal și profesional asupra rezultatelor obținute

Am luat cu noi o reprezentare schimbată cu privire la greșeală. Totodată, am făcut trecerea spre o atitudine ce acceptă și recunoaște imperfecțiunile ca fiind ceva firesc, o sursă valoroasă de feedback cu un impact semnificativ asupra îmbunătățirii activității noastre.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: