L&D crafting - Întâlnirea #3: Learning organizations, learning culture

.

A crea o cultură organizațională orientată spre învățare e ca atunci când ”construiești o barcă în timp ce navighezi cu ea”.
(”Building the boat while sailing” – Dana SCHUTZ)

În cadrul întâlnirii L&D crafting din luna martie am discutat pe tema Learning Organizations - Learning Culture, alături de specialiștii L&D din organizații. Am făcut un scurt rezumat al serii și îl împărtășim cu voi.

tabet-intalnirea-3-ld-crafting


Într-o cultură organizațională orientată spre învățare, specialiștii L&D preiau roluri de consultanți (”stewardship”), implicându-se în procese de diagnoză organizațională, de design de conținut și design de implementare, în procesele de transfer în practică și de evaluare a eficienței programelor/proiectelor de dezvoltare.

Bibliografie:
1. David A. Garvin, Amy C. Edmondson, Francesca Gino - Is Yours a Learning Organization?, Harvard Business Review, 2008
2. Rukmini Iyer – Conscious Organizational Learning, Training Industry Magazine, 2017
3. Peter Senge, Robert Fritz, Margaret Wheatley – Learning organizations: promise and the possibilities, The systems thinker
4. Arun Pradhan – Learning Agility: Building Learning Organizations, Learning Solutions, 2018

Mai jos vei găsi rezumatul prezentărilor pe tema Learning Organizations, Learning Culture:

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acestuia este de a crea o comunitate a specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Localizare ATU-2018