Skip to main content
Jurnal »

Team Building de toamnă – 2023

6 septembrie 2023
scris de:
Team Building de toamna 2023

Primele zile de toamnă au fost zile de revedere și de conectare ale echipei ATU&HUMANCO, zile pe care le-am petrecut în Remeți – un loc liniștit de la poalele munților Pădurea Craiului și munții Vlădeasa.

Weekendul a început cu un workshop haios ținut de colega noastră, Ramona POP, în care am vorbit despre cum ne organizăm vacanțele.

Surpriza (și provocarea) a fost că ne-am plănuit vacanțele pe echipe, conform celor patru indici ai DiSC: dominant, influent, stabil și conștiincios. Împreună, am pus în geanta de voiaj diverse obiecte (necesare în funcție de indice) și am marcat pe flipchart locul unde ne-am dori să mergem, cu cine și ce vom face acolo. Se pare că în echipa ATU nu prea avem colegi cu indicele D, astfel că am organizat vacanțele în doar 3 echipe:

  • Influenții
  • Stabilii
  • Conștiincioșii

Seara a culminat cu un impresionant foc de tabără, cu Ligretto și mafia – pe care le-am jucat cu cei mai mici din echipă.

Pe final de întâlnire, cuvinte-cheie precum o pauză bine venită, energie bună, recunoștință și bucurie, căldură și apartenență la comunitate au fost pe buzele colegilor noștri, cărora le mulțumim pentru prezență, idei și pentru că au împărtășit cu noi planurile pentru viitoarele vacanțe, care acum, cu siguranță vor arăta altfel!

Te invităm să descoperi în albumul disponibil pe pagina de Facebook ATU cum a fost pentru noi acest moment de revigorare, dar și de pregătire, totodată, pentru o toamnă plină de proiecte și colaborare!

Mulțumim și pensiunii Carpathia pentru primirea călduroasă și mâncarea bună!

Recomandă și altora