Skip to main content
Jurnal »

Team Building de primăvară – 2023

4 aprilie 2023
scris de:
Team Building echipa ATU

La intersecția dintre lunile martie și aprilie, am setat în calendar o întâlnire așteptată de colegii noștri: Team Buildingul echipei ATU și HUMANCO.

Echipați pentru o primăvară timidă și rece, cu geci și bocanci, ne-am dat întâlnire în localitatea Săliștea Veche (comuna Chinteni), pentru a petrece un weekend despre conectare, amintindu-ne când și cum am interacționat prima dată cu ATU și cu membrii echipei. Acest exercițiu de introspecție ne-a amintit cât de importante sunt conexiunile și amintirile – fie ele haioase sau mai puțin. Cu zâmbet nostalgic, unii dintre colegi au mers departe-n timp, în anii timpurii ai ATU, pe când alții și-au amintit și povestit grupului mare, întâmplări din traininguri sau din team building-uri.

Sub îndrumarea colegei noastre, Ramona POP, am creat apoi, pe echipe, un storyboard cu povestea ATU văzută din 3 unghiuri diferite: povești în stilul smart și casual, smart și profi, iar echipa 3 a avut un condiment în plus, smart & funny!

A doua parte a zilei a fost dedicată strategiei – indiferent dacă o aplici în domeniul jocurilor de societate sau la… pescuit! Am desenat, am ghicit desenele colegilor, am calculat scoruri și am râs împreună, board games-urile fiind, pe cât de variate, pe atât de provocatoare.

A doua zi, a fost preconizată o plimbare în aer liber prin împrejurimile satului, însă cum vremea a ținut morțiș să fie închisă și ploioasă, ne-am petrecut timpul povestind unii cu ceilalți mici istorii pe care, uneori, programul încărcat de activitățile de la birou nu ne permite să le spunem, cu tâlc și haz.

Mulțumim pensiunii La Conac pentru primirea caldă și mâncarea bună, precum și tuturor colegilor pentru energia pozitivă pe care au adus-o, fiecare.

Albumul publicat pe pagina de Facebook ATU Consulting, îl puteți răsfoi AICI.

Recomandă și altora