Jurnal »

[Luni de poveste] Gândește fix pe dos! Psihologia înaintea acțiunii, nu viceversa!

17 octombrie 2018
scris de:
180918-Photo-cover-event-Facebook-RADU

Pe 22 octombrie te așteptăm cu drag la a patra întâlnire Luni de poveste… la Cărturești! De la 18:30 la 20:30, Radu MĂRINCEAN ne așteaptă să vorbim despre socionomie și cum această teorie poate fi influențată de fiecare dintre noi.

180918-Photo-cover-event-Facebook-RADU

Data: 22.10.2018
Subiect: Gândește fix pe dos! Psihologia înaintea acțiunii, nu viceversa!
Trainer: Radu MĂRINCEAN

Teoria SOCIONOMICĂ (nu socio-economică) oferă o perspectivă proaspătă și tulburătoare asupra cauzalității sociale, prin care răstoarnă gândirea convențională. Ai constatat cum politicienii, istoricii, economiștii și oamenii de afaceri eșuează în mod constant în a prevedea schimbările majore ale istoriei? Cum, cu toată știința și tehnologia pe care le avem la dispoziție, nu putem anticipa tendințele viitoare din muzică, film, modă sau războaiele, bulele financiare, recesiunile economice? Bunul simț, ca mod de a privi realitatea, ne-ar face să pierdem tot pe parcursul unui crash financiar. Socionomia ne arată cam unde și când să așteptăm un astfel de moment.
Pe parcursul acestei întâlniri, vom călători de la bani la starea de spirit (socială). Vom vedea cum deciziile noastre financiare nu sunt neapărat cele mai raționale și de ce – nu „Muzica veselă face oamenii să zâmbească”, ci „Oamenii care vor să zâmbească, caută muzică veselă”.

Te aștept cu drag,
Radu


Radu MĂRINCEAN este consultant și director economic ATU Consulting. Socionomist, cu o abordare radical contraintuitivă asupra finanțelor și economiei, Radu urmărește cu pasiune schimbările de stare de spirit și modul cum aceasta motivează comportamentele sociale, incluzând schimbări în economie, preferințe politice, piețe financiare sau cultură populară.


Intrarea este liberă, pentru participare te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere.

Dacă dorești, poți să dai join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting și HUMANCO la Librăria Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca).

180918-Cover-articol-site

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro