Skip to main content
Jurnal »

Luni de poveste ediția #8 – ne întoarcem la Cărturești!

14 septembrie 2022
Luni de poveste 2022 editia 8

Puțin mai devreme toamna aceasta, echipa ATU Consulting continuă tradiția atelierelor de dezvoltare personală – Luni de poveste – un eveniment drag nouă și participanților, cărora le mulțumim pentru sprijin și pentru că revin an de an.

Cu dedicare, atenție și entuziasmul revederii, pregătim cea de-a opta ediție, eveniment ce se va desfășura la librăria Cărturești din Iulius Mall.

Vă invităm să ne fiți alături în patru seri de luni, începând din 19 septembrie, de la 18:30 la 20:00, unde vom aborda 4 perspective diferite ale REZILIENȚEI, un termen de actualitate ce se referă la adaptarea pozitivă, la capacitatea de a menține sau de a recăpăta sănătatea mintală în ciuda adversităților trăite.

În cadrul ediției de anul acesta vom vedea cum ne ajută sau ne încurcă obișnuințele, în special în perioadele încărcate și/sau dificile. Subiectul va fi aprofundat de Gabriela HUM pe 19 septembrie. Luni, 26 septembrie, Ramona POP ne invită să privim cu alți ochi relația dintre noi înșine și motivația. Cum o putem influența și merge mai departe cu ce ne-am propus? Despre dezvoltarea rezilienței în copilărie și (re)construirea ei în viața adultă va vorbi Ovidiu DAMIAN pe data de 3 octombrie. Ultimul workshop de pe 10 octombrie va fi facilitat de Sergiu MAXIM, care a pregătit o temă despre războiul emoțional pe care-l ducem, din când în când, cu viața, cu noi sau cu toți ceilalți. Vom exersa prezența (conștiența deplină) și vom stabili ce e de făcut pe mai departe.

Obiectivul principal al acestor ateliere este să venim cât mai aproape de cei interesați de creștere și dezvoltare personală, cu teme ce ne provoacă în fiecare zi.

Accesul la eveniment este liber, în limita a 40 de locuri. De asemenea, este nevoie să vă rezervați locul în sală completând un formular online. Fiecare întâlnire va avea propriul formular de înscriere, accesibil pe site-ul ATU Consulting și pe pagina de Facebook ATU Consulting, cu câteva zile înainte de fiecare atelier (pe pagina evenimentului).

Programul ediției

Data: 19.09.2022
Subiect: Puterea obișnuinței
Trainer: Gabriela HUM


Data: 26.09.2022
Subiect: Culorile motivației
Trainer: Ramona POP


Data: 03.10.2022
Subiect: Reziliența la locul de… joacă
Traineri: Ovidiu DAMIAN


Data: 10.10.2022
Subiect: Cum ne refacem după un război emoțional?
Trainer: Sergiu MAXIM


Vă așteptăm cu drag,
Echipa ATU Consulting

Recomandă și altora