Skip to main content
Jurnal »

[Luni de poveste] Luminița de la capătul… stresului

10 octombrie 2018
scris de:
180918-Photo-cover-event-Facebook-DELIA - Copy

Te așteptăm cu drag pe 15 octombrie la cea de-a treia întâlnire Luni de poveste… la Cărturești din această ediție! Luni, de la 18:30 la 20:30, Delia SFECHIȘ ne-a pregătit o poveste despre stres și cum acesta încearcă să ne transmită ceva atunci când îl resimțim. Ne vedem la Cărturești în Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca!

180918-Photo-cover-event-Facebook-DELIA - Copy

Data: 15.10.2018
Subiect: Luminița de la capătul… stresului
Trainer: Delia SFECHIȘ

Stresul pare să fie acel nesuferit coleg de muncă, de care te ferești mereu pe coridoare? Și oricum te-ai feri, tot te găsește, poate chiar atunci când te pregătești de o bine-meritată pauză! Deși am prefera să-l evităm cu totul pe acest coleg, la acest atelier nu vom discuta despre cum ne putem ascunde mai bine de el. Vom explora, în schimb, cauzele acestor întâlniri și metode prin care putem să le facem mai prietenoase și mai blânde. Vom căuta să înțelegem ce ne comunică stresul pe care îl trăim și vom descoperi ce dezvăluie pentru fiecare dintre noi luminița de la capătul lui.

Te aștept cu drag,
Delia


Delia SFECHIȘ este formator autorizat ANC din 2013, iar din 2015 a acumulat experiență livrând sesiuni de comunicare, leadership și de gestionare a schimbărilor. Pasiunea pentru autocunoaștere și dezvoltare personală i-au îndreptat pașii către inteligența emoțională și de atunci a început să exploreze modul în care creierul, gândurile și emoțiile ne influențează acțiunile. Descoperind că practica de mindfullness și yoga au un mare impact asupra bunăstării fizice și psiho-emoționale, din 2017 Delia este și instructor autorizat de yoga. Ea este de parere că și în cele mai încărcate situații, o întindere a coloanei și câteva respirații profunde ne pot ajuta să ne descâlcim gândurile și să acționăm în mod benefic.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Deliei SFECHIȘ, găsiți filmarea mai jos (1h și 53 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting și HUMANCO la Librăria Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca).

180918-Cover-articol-site

Recomandă și altora