Jurnal »

[Luni de poveste] Cinci pași (fără a fi o rețetă) în crearea unor relații sănătoase

26 septembrie 2018
scris de:
180918-Photo-cover-event-Facebook-GABI

Vă invităm cu mare drag la prima întâlnire Luni de poveste… la Cărturești din această toamnă! Luni, 1 octombrie 2018, de la 18:30 la 20:30, Gabriela HUM ne va vorbi despre relații și despre cum să le construim pentru a fi armonioase și sănătoase. Ne vedem la Cărturești în Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca!

180918-Photo-cover-event-Facebook-GABI

Data: 01.10.2018
Subiect: Cinci pași (fără a fi o rețetă) în crearea unor relații sănătoase
Trainer: Gabriela HUM

Oamenii care au relații armonioase la locul de muncă sunt de șapte ori mai predispuși să fie implicați în munca lor și să fie satisfăcuți de ceea ce fac – spune Organizația Gallup într-un studiu din 2017. Atunci când decid să demisioneze, oamenii nu părăsesc compania, ci în procent de 75%, spune din nou Gallup, pleacă din cauza relației cu un superior. Vestea bună este că de la job ne putem da demisia. Dar ce facem în relațiile de familie, în relațiile de prietenie construite în ani de zile? De aici nu ne putem da demisa. În schimb, putem să ne propunem să fim creatorii unor relații sănătoase. Ele sunt baza nu doar a satisfacției la locul de muncă, ci a satisfacției cu viața noastră în general.

Te invit să vorbim despre relații și despre ce putem face fiecare dintre noi pentru ca ele să fie armonioase și sănătoase.

Te aștept cu drag,

Gabi


Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Gabrielei HUM, găsiți filmarea mai jos (1 h și 19 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca).

180918-Cover-articol-site

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro