Jurnal »

L&D crafting - întâlnirea #12

21 December 2018
scris de:

L&D crafting este un proiect ce se adresează specialiștilor care activează în zona de învățare și dezvoltare organizațională. Acesta împlinește un an de când a luat viață, de când ne inspiră și ne aduce împreună. Proiectul stă la bază formării comunității L&D din Cluj-Napoca și a reprezentant pentru noi toți o oportunitate inedită de a ne cunoaște, conecta, precum și de a ne adapta mai bine practicile organizaționale.

A fost un an în care singurele constante au fost ziua, ora întâlnirilor și timpul de calitate petrecut împreună… zona noastră de confort a fost schimbarea.

Fiecare lună am dedicat-o unei noi tematici, iar dacă în prima parte a anului am avut mai mulți vorbitori din domenii variate la fiecare întâlnire, în cea de-a doua parte a anului ne-am bucurat de întâlniri interactive desfășurate în cadrul mai multor companii ce ne-au fost gazde. Pe parcursul proiectului am dezbătut și am lucrat pe subiecte dedicate optimizării: organizații care învață, facilitarea experiențelor de învățare, atragerea sponsorilor și a participanților în procesul de învățare, precum și despre unele dintre instrumentele cu care lucrăm – analiza de nevoi,  follow-up, return of investment.

Mereu am rămas încărcați cu recunoștință și entuziasm ca urmare a aprecierilor primite pentru inițiativa și scopul acestui proiect, precum și ca urmare a deschiderii de care ne- am bucurat cu toții din partea vorbitorilor, a gazdelor, a fiecărui membru din comunitate. În urmă cu 12 luni ne doream ca la final de an să putem spune că acest proiect a fost o călătorie de succes. Nu putem decât să fim împliniți de fiecare pas împreună și de felul în care ne-am creionat parcursul. Însă călătoria nu se termină aici. Urmează un an al implicării, un an în care comunitatea L&D crafting continuă să își pună amprenta asupra modului în care contribuim la performanța organizațiilor.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a crea o comunitate a specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro