Jurnal »

Learning and development crafting - întâlnirea #8

23 August 2019
scris de:
Citat 8 LDc

August a fost despre Virtual Training și am avut plăcerea să o avem ca facilitator pe Codruța BURDA de la World Vision International. Iar pentru că trainingul virtual este despre conectarea și dezvoltarea persoanelor aflate în locații diferite, ne-am bucurat să avem alături colegi de la Iași și București.

Întâlnirea a fost una inedită, întrucât am experimentat cu entuziasm și interes cum e să fii parte dintr-un mix training, îmbinând învățarea la sală cu cea din mediul virtual. Am avut activități în grupuri mici, sesiuni de debriefing în grupul mare, precum și o sesiune de brainstorming care s-a concretizat prin completarea unui flipchart virtual. Împreună am văzut care sunt avantajele și dezavantajele unui astfel de instrument de L&D și am stabilit ce reguli se schimbă atunci când faci training virtual.

Am plecat acasă cu multe tips & tricks și cu bune practici de urmat în trainingul mix, respectiv virtual. Totodată, am plecat încântați că am avut prilejul de a ne conecta specialiști L&D din marile centre de business din țară, fiind recunoscători pentru încă o întâlnire care a adus plus valoare în viața noastră profesională.

Prezentările au avut loc în cadrul proiectului L&D crafting. Scopul acesta este de a dezvolta comunitatea specialiștilor în L&D din Cluj (și nu numai).

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro