Jurnal »

Interviuri despre reziliență

21 decembrie 2022
Citat Invatam Impartasind

Gregory Williams spunea că „De cealaltă parte a oricărei furtuni se află puterea ce vine din faptul că am navigat prin ea. Nu ne rămâne decât să ne ridicăm pânzele și să continuăm”. Furtunile vin și trec, pentru noi, însă, rămân întrebări despre cum am trecut prin ele, cum am supraviețuit, dar mai ales, despre cum am crescut, trecând prin aceste experiențe.

Interviuri despre reziliență este un proiect coordonat de Ovidiu DAMIAN, proiect ce încununează o perioadă mai lungă de schimbări și lecții învățate atât de echipa ATU, cât și de partenerii noștri în perioada 2020 – 2022. Povestea fiecăruia o poți urmări în lista de mai jos sau pe pagina de Facebook ATU Consulting.

Interviu despre reziliență cu Gabriela HUM

Coordonatoare a volumului de experiențe scrise de și pentru specialiștii L&D „Învățăm Împărtășind”, Gabriela HUM a vorbit despre analiza de nevoi și evaluarea nevoilor de training, pe care le-a legat natural de conceptul de reziliență.


Interviu despre reziliență cu Zamfira STAN

O discuție despre contextul actual din organizații, oportunități, schimbări și cum ne adaptăm, ca angajați, la acestea.


Interviu despre reziliență cu Cristin IOSIF, CEO Salt & Pepper

Un dialog despre cum menținem relația cu clienții în termeni legați de reziliența profesională.


Interviu despre reziliență cu Iulia LAZĂR

Suntem deschiși în fața riscurilor și a inovării? Ce am învățat din această criză și cum punem în practică noile cunoștințe?


Interviu despre reziliență cu Sergiu MAXIM

În ghidul specialiștilor L&D, Sergiu s-a ocupat de capitolul dedicat învățării și trainingului experiențial. Totodată, și wellbeing-ul este o experiență strâns legată de conceptul de reziliență.


Interviu despre reziliență cu Norina GÂVAN, CEO Worwag Pharma Romania

Despre importanța relațiilor de calitate, a bucuriei „din lucrurile mici” și a comunicării deschise atât la nivel intern, cât și extern.


Interviu despre reziliență cu Răzvan GOGA

Schimbarea este acel moment din viața noastră în care ne putem șlefui cel mai bine flexilitatea și adaptabilitatea. Despre designul de training și nu numai.


Interviu despre reziliență cu Ovidiu DAMIAN

Fie la sală sau în online, programele de training oferă strategii, valori, dar și instrumente noi companiilor. În acest sens, este necesar să acordăm importanță pregătirii programelor de învățare.


Interviu despre reziliență cu Ramona POP

Ramona POP, autor al capitolului despre Dinamica în grup răspunde la întrebarea: Ce învățăm din situații dificile în termeni legați de reziliență; Cum contribuim la crearea unui viitor mai bun, raportat la dinamica grupurilor cu care lucrăm și/sau interacționăm?


Interviu despre reziliență cu Ileana FRITEA

O discuție despre setarea obiectivelor în training, dar și în procesele de dezvoltare profesională și personală.


Interviu despre reziliență cu Monika PAL, HR & Marketing Specialist, Porsche Engineering Romania

Ultimul interviu face parte din seria parteneriatelor ATU în Anul Rezilienței. Monika PAL a făcut o retrospectivă a celor doi ani de pandemie, axându-se pe felul în care a fost afectată, dar și reconstruită reziliența și solidaritatea în echipe.

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro