Skip to main content
Jurnal »

Începuturi #4, cu Ana PASCARU

29 aprilie 2024
scris de:
Ana Pascaru interviu

Antoine de Saint-Exupéry spunea că: „Dacă vrei să construiești un vapor, nu începe prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori și alte materiale. Învață-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârșită.”

Povestea ATU Consulting a început acum 20 de ani iar membrii echipei actuale s-au alăturat de-a lungul anilor. Începuturi este o serie de interviuri cu membrii echipei în care ne propunem să explorăm două direcții: o întoarcere în timp la începuturile companiei, precum și povestea „îmbarcării” fiecăruia dintre ei.


Când ai interacționat prima dată cu ATU Consulting și ce îți amintești de la prima întâlnire?

Ana PASCARU: Povestea mea cu ATU Consulting a început în anul 2016, într-o toamnă când am decis să merg la un demo de training pe comunicare și vorbit în public.

Îmi amintesc că povesteam cu o prietenă tare dragă de a mea despre dorința de a face training, dincolo de sarcinile de organizare, project management și administrative dintr-un departament standard de training din companiile în care lucram pe atunci. 

Rolurile de L&D nu înseamnă doar lapte, conectare interumană în sala de curs și miere. Ci, de multe ori, ele pivotează acolo unde duce cârma organizației ca să umplem golurile necesare de dezvoltare. Lăsasem deja de câțiva ani rolul de trainer pe locul II și mi-era dor de a-mi vedea pasiunea vie.

Întâlnirea cu Gabi în special, dar și cu ceilalți colegi din echipa de atunci a fost una foarte grăitoare pentru mine. Mi-am spus din prima clipă că aici e „acasă” când am văzut căldură și seriozitate în aceeași interacțiune, împletindu-se atât de frumos și natural.

Valori. Despre asta a fost vorba de la bun început și asta mă ține încă aici, 8 ani mai târziu. Sunt recunoscătoare! 

Recomandă și altora