Skip to main content
Jurnal »

Despre colaborare: Gala AIESEC

10 februarie 2023
scris de:
Gala AIESEC

Imaginația împărtășită creează colaborare, colaborarea creează comunitate, iar comunitatea inspiră la schimbare.

Despre colaborare, se spune că este ingredientul necesar pentru ca rotițele unui sistem, indiferent de natura acestuia, să funcționeze în armonie și coexistență.

În anul 2022 am fost contactați de reprezentanții AIESEC și după o serie de discuții online, în luna martie a aceluiași an s-a alăturat echipei ATU, Tutku KILINÇ, studentă în Turcia la Universitatea Istanbul. Pentru o perioadă de două luni, Tutku și-a făcut stagiul de practică în departamentul de PR, implicându-se atât în diversitatea task-urilor de zi cu zi, cât și învățând și creând, ea însăși, mici proiecte confome valorilor ATU.

Atât pentru Tutku, cât și pentru mine, ca mentor, experiența a fost una extrem de interesantă în urma căreia am învățat că unul dintre cele mai bune instrumente pe care le putem folosi pentru a crea conexiuni, este chiar creativitatea! Iar noi am învățat să o folosim împreună.

La final de ianuarie 2023, am asistat la Gala AIESEC ce a încheiat încă un an de activitate, urmând ca funcțiile biroului executiv să fie realocate noilor directori de departamente. Curioasă, am urmărit realizările acestora în 2022 în domeniile în care se implică organizația. Am aflat cu bucurie că peste 500 participanți au beneficiat, ca și Tutku, de un schimb de experiență, lucru pozitiv atât pentru companii, cât și pentru studenții ce pot vedea în timp real cum funcționează un…loc de muncă! Aceștia au venit din țări precum Portugalia, Turcia și Brazilia.

A fost o seară de bilanț: geografie, cifre de marketing, experiențe confirmate, aplicări și interviuri. Dincolo de statistici, a fost o seară de zâmbete și reconectare. Iar ca și companie, suntem mândri să putem face parte din acest total, cu o bucățică de colaborare și în egală măsură, de experiență!

Recomandă și altora