Jurnal »

[Luni de poveste] Persuasiunea: arta spre atingerea obiectivelor

2 May 2018
180424 cover Fb 1920 x 1080 Delia - Copy

Luni, 7 mai 2018, va avea loc primul atelier Luni de poveste…la Cărturești din acest an! Începem această ediție dedicată studenților și elevilor cu o discuție despre persuasiune și o vom avea alături pe Delia SFECHIȘ. Te așteptăm cu drag la Cărturești, Platinia Mall!

 

180424 cover Fb 1920 x 1080 Delia - Copy

Data: 07.05.2018
Trainer: Delia SFECHIȘ
Subiect: Persuasiunea: arta spre atingerea obiectivelor

Atât în viața de student cât și în cea de elev ai ocazia să îți comunici ideile, să formulezi cerințe și să prezinți lucrări și proiecte. Vrei să ai cuvinte încărcate de persuasiune în aceste momente și să obții rezultatele dorite? Vino și tu în prima zi de luni din luna mai să explorăm ce înseamnă a fi persusiv și ce putem face pentru a ne spori puterea de convingere. 

Te aștept de la 18:30 la Cărturești Platinia Mall,
Delia


Delia SFECHIȘ este formator autorizat ANC din 2013, iar din 2015 a acumulat experiență livrând sesiuni de comunicare, leadership și de gestionare a schimbărilor. Pasiunea pentru autocunoaștere și dezvoltare personală i-au îndreptat pașii către inteligența emoțională și de atunci a început să exploreze modul în care creierul, gândurile și emoțiile ne influențează acțiunile. Descoperind că practica de mindfullness și yoga au un mare impact asupra bunăstării fizice și psiho-emoționale, din 2017 Delia este și instructor autorizat de yoga. Ea este de parere că și în cele mai încărcate situații, o întindere a coloanei și câteva respirații profunde ne pot ajuta să ne descâlcim gândurile și să acționăm în mod benefic.


Dacă nu ați ajuns la întâlnire și/sau doriți să (re)vedeți și să ascultați intervenția Deliei SFECHIȘ, găsiți filmarea mai jos (1 h și 54 de minute):


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca).

180423 Luni de Poveste cover

Recomandă și altora

Newsletter

website meșterit cu de omnivision.ro