Skip to main content
Jurnal »

[Luni de poveste] Motivarea și (re)sursele ei

18 octombrie 2016
scris de:
Motivarea-si-re-sursele-ei-Gavril-HABA-ATU-Consulting-2016

Ne apropiem încet de finalul proiectului Luni de poveste… la Cărturești – așa că vă invităm să profitați și să vă bucurați de cea de-a opta (penultima) întâlnire din cadrul evenimentului.

Luni, 24 octombrie 2016, timp de maxim două ore (de la 18:30 la 20:30), ne vom afla în compania lui Gavril HABA,  care și-a propus să ne împărtășească mai multe despre sursele și resursele care stau la baza motivației și alimentează motivarea.

Motivarea-si-re-sursele-ei-Gavril-HABA-ATU-Consulting-2016

Data: 24.10.2016
Subiect: Motivarea și (re)sursele ei
Trainer: Gavril HABA

V-ați gândit ce ne face să ne trezim dimineața, să ne dăm jos din pat și să acționăm? Să fie nevoia de supraviețuire? Responsabilitățile? Rutina? Pasiunea? – indiferent ce ne determină acest comportament, e vorba despre cel puțin un „factor motivator”.

Motivația e o arie complexă, cu particularități specifice fiecărui individ, în diferite situații.

Fie că ne referim la locul de muncă sau la viața personală – în general, congruența scopurilor, obiectivelor și valorilor personale în raport cu cele cu care interacționăm ne motivează și sporesc implicarea și angajamentul în sarcini și relații.

  • Care e scopul și sensul motivării?
  • Ce ne motivează în viața de zi cu zi?
  • Cum identificăm elementele motivatoare pentru noi sau pentru altă persoană și la ce ne ajută să le cunoaștem?

Pe parcursul acestui atelier, vă invit să explorăm propria motivație, să identificăm specificul personal și să ne căutăm ancore în mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Vă aștept cu drag,
Gabi


Gavril HABA este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență în domeniu de mai bine de 10 ani. Este pasionat de sesiunile de training soft-skills: comunicare, managementul echipei, motivare, managementul conflictelor, tehnici de vânzare. Gabi este o prezență plăcută și şi-a câștigat reputația de a fi un bun ascultător și un interlocutor potrivit pentru cei care își caută resurse interioare. Crede în forța oamenilor de a găsi răspunsuri la propriile întrebări, de a descoperi energia și motivația care să îi ducă mai departe, pe drumul propriu.


Intrarea este liberă, pentru participare vă rugăm să vă rezervați un loc completând .

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Luni-de-poveste-la-Carturesti-ATU-Consulting-2016

Recomandă și altora