[Luni de poveste] Dezvoltarea în spirala stresului

.

Vă invităm cu mare drag să luați parte la cea de-a patra întâlnire Luni de poveste... la Cărturești!
Luni, 26 septembrie 2016, timp de două ore (de la 18:30 la 20:30), alături de Szeréna SEER vom discuta despre managementul stresului, despre cum să-l abordăm într-o manieră pozitivă și vom descoperi tehnici de relaxare pentru momentele mai tensionate de pe parcursul zilei.

Dezvoltarea-in-spirala-stresului-Szerena-SEER-ATU-Consulting-2016

Data: 26.09.2016
Subiect: Dezvoltarea în spirala stresului
Trainer: Szeréna SEER

„- Am avut o zi stresantă. Am nevoie să mă odihnesc!" – spunem deseori când ajungem acasă de la lucru și căutăm cu ochii pe jumătate închiși patul.
„- Ați făcut o reacție la stres. Vă propun să vă odihniți mai mult!" – am auzit poate de mai multe ori aceste cuvinte de la un medic, atunci când ne-am dus cu o durere sau un simptom și nu a găsit nicio cauză „fizică" pentru afecțiunea respectivă.

  • Ce ne obosește, de fapt, în stres?
  • Ce înseamnă acest „stres" în viața noastră?
  • Cât poate fi de stresant să ne trezim dimineața și să mergem la job sau să participăm la ședințe? Sau să stăm la birou toată ziua pe un scaun inconfortabil? Dar dacă locuim aproape de un vecin gălăgios sau copiii noștri nu ne ascultă: putem să numim și asta un „stres"?

Vă invit să ne gândim la întrebările de mai sus și să ne uităm împreună la stres din două perspective: atât ca pericol posibil, cât și ca prieten. Apoi, să găsim metode prin care să ne îmbunătățim relația cu stresul de zi cu zi și poate chiar să ne relaxăm.

Vă aștept cu drag,
Szeréna


Szeréna SEER este psiholog și trainer ATU Consulting, cu o experiență în domeniul dezvoltării de personal din 2005. Szeréna e pasionată de dansuri latino, tango şi cântat la chitară. Crede în capacitatea fiecărui om de a găsi resursele proprii necesare în momentele dificile din viață. Consideră că funcționarea cât mai bună a omului cu sine însuși și în societate depinde de capacitatea lui de auto-reflexie și de deschidere spre dezvoltarea personală.


Intrarea este liberă, pentru participare vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook aici.


Acest atelier face parte din seria întâlnirilor Luni de poveste... la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting la Librăria Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca).

Luni-de-poveste-la-Carturesti-ATU-Consulting-2016

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: