La miez de an

.

La final de zi, pe 17 iulie, am aniversat în echipă succesele activităților ATU & HUMANCO din prima jumătate a anului 2019. Fiecare membru al echipei a adus cu sine un bagaj de gânduri și emoții cu privire la proiectele în care a fost implicat. Am plecat de la ideea că fiecare reușită începe cu decizia de a încerca, astfel, ne-am adunat, creînd o atmosferă dinamică, unitară și deosebit de veselă.

La miez de an - echipă

Am împărtășit cu drag amănunte din proiectele pe care le-am derulat, am dezbătut idei, am vorbit despre pasiunile noastre, despre schimbările din domeniul de activitate și nu în ultimul rând despre evenimentele la care am participat recent. Pe de altă parte, am împărtășit câteva idei din proiectele noastre personale, reconectându-ne ca echipă. Pe tot parcursul evenimentului am  urmărit o selecție de fotografii, care ne-au ajutat să luăm contact cu proiectele desfășurate în prima jumătate a anului 2019. Zâmbetele colegilor noștri și emoția de pe chipurile lor, certifică acest lucru.

fruit-2367029 1920

Ne-am întâlnit în cadrul sediului ATU și i-am avut alături de noi pe Cosmina CÂMPEAN, Eugeniu CHELARU, Florin DUMA, Gavril HABA, George MOȘ, Radu MĂRINCEAN, Ramona POP & Sergiu MAXIM, care s-au implicat în traininguri, sesiuni de coaching, team building-uri și proiecte dedicate dezvoltării personale și leadership-ului.

Mulțumim tuturor pentru atmosfera creată în aceste clipe petrecute împreună!

PNG pe fundal alb-01

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: