Skip to main content
Jurnal »

Luni de poveste… la Cărturești, 2019

17 septembrie 2019
scris de:
Banner 1800X640- cover 2019 variantă nouă-01111-01-01

Cu multă energie, ne pregătim pentru evenimentul Luni de Poveste… la Cărturești de anul acesta. Am ajuns deja la a cincea ediție și vă așteptăm timp de patru săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 – 20:30, cu subiecte inspirate din feedback-urile celor care ați participat la ediția de anul trecut.

În cadrul acestor ateliere vom discuta despre planificarea eșecului care duce la succes, reflecții despre autoreflecție, reguli de aur și valori personale și, nu în ultimul rând, despre identitate, schimbare și performanță. Întâlnirile vor fi de această dată la Librăria Cărturești, din Iulius Mall. Mulțumim celor care ne-ați scris anul trecut și ne-ați ajutat să înțelegem ce teme sunt de interes pentru voi. Cu aceste întâlniri ne propunem să venim cât mai aproape de cei interesați de dezvoltarea personală și profesională.

Intrarea este liberă, iar pentru participare este nevoie să vă rezervați un loc, completând formularul de înscriere aferent atelierului care vă interesează. Aceste formulare vor fi disponibile pe pagina de Facebook ATU Consulting, din timp, pentru fiecare atelier în parte.

PROGRAM

Data: 07.10.2019
Subiect: De la Intenție la Rezultat. Cum să planifici eșecul pentru a avea succes
Trainer: Sergiu MAXIM


Data: 14.10.2019
Subiect: Reflecții despre auto-reflecție
Trainer: Gabriela HUM


Data: 21.10.2019
Subiect: Back to basics: reguli de aur, cei 7 ani de acasă și valori personale
Trainer: Ramona POP


Data: 28.10.2019
Subiect: De la „ceilalți” la „noi”. Identitate. Schimbare. Performanță.
Trainer: Diana BERINDEI


Vă așteptăm cu mare drag,

Echipa ATU Consulting

Recomandă și altora