Learning and development crafting - întâlnirea #7

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 7    LDc

Am trecut deja de mijlocul celui de-al doilea an de viață a proiectului ce stă la baza comunității de L&D din Cluj-Napoca! Am avut plăcerea ca la întâlnirea lunii iulie să discutăm cu Ileana FRITEA de la Banca Transilvania despre Comunicare și Neuroștiințe.

La miez de an

.

La final de zi, pe 17 iulie, am aniversat în echipă succesele activităților ATU & HUMANCO din prima jumătate a anului 2019. Fiecare membru al echipei a adus cu sine un bagaj de gânduri și emoții cu privire la proiectele în care a fost implicat. Am plecat de la ideea că fiecare reușită începe cu decizia de a încerca, astfel, ne-am adunat, creînd o atmosferă dinamică, unitară și deosebit de veselă.

La miez de an - echipă

Learning and Development crafting - întâlnirea #6

.

 de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 6 LDc

Iunie a fost despre Storytelling în compania Paulei BEUDEAN de la Fundația Danis. Așadar, ne-am bucurat să fim introduși în lumea poveștilor aplicate în business, precum și în mediul non-guvernamental.

Learning and Development crafting - întâlnirea #5

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat 5 LDc

Întâlnirea lunii mai ne-a adus o tematică mai puțin cunoscută: Embodiment. Fiecare din cei prezenți am descoperit împreună ce presupune acesta. Ne-am bucurat să fim ghidați de Alexandra NECHITA de la Steelcase și să analizăm activitățile prin debrifing-uri generoase.

Learning and Development crafting - întâlnirea #4

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

Citat-LDc-4

În întâlnirea lunii aprilie am discutat despre „Transferul în practică - dincolo de reacție și cunoștințe”.
Invitatul nostru a fost Radu FRITEA, psiholog organizațional și consultant în resurse umane. Alături de acesta ne-am ancorat în metode practice și validate științific ce au ca scop facilitarea aplicării la locul de muncă a celor învățate în training.

Learning and Development crafting - întâlnirea #3

.

de Ioana MUREȘAN, Specialist HR

citat-Roy-Bennett - Copy

Începutul de primăvară a marcat întâlnirea cu numărul #3 din cel de-al doilea an de desfășurare a proiectului L&D crafting. Într-un cadru non-formal, am discutat împreună cu membrii din comunitatea L&D despre greșelile experimentate în training și ceea ce am învățat în urma lor. Ramona POP, trainer și HR Team Lead, a fost alături de noi pentru a ne ghida în demersul nostru și pentru a ne facilita desprinderea unor concluzii pline de esență.

Trainers' Summer Camp - Despre training cu impact

.

Trainers’ Summer Camp este tabăra care adună specialiști în domeniul L&D și, timp de 5 zile, oferă cadrul potrivit ca aceștia să se cunoască, să învețe împreună și să facă schimb de informații, experiențe și bune practici. În parteneriat cu HUMANCO și cu sprijinul trainerilor Răzvan GOGA, Delia SFECHIȘ și Gabriela HUM, între 10 și 14 iulie 2019 vom vorbi despre training cu impact.

TSC-mailchimp - Copy

Team building de primăvară

.

Pe 23-24 martie am avut team building-ul de primăvară alături de echipa HUMANCO. Ca activitate, am pregătit pentru colegii noștri o sesiune de Visual Training, condusă de Răzvan GOGA și Dragoș STOIAN. Am petrecut câteva ore sub îndrumarea lor și am aflat despre elementele de bază folosite în acest tip de training, culori complementare și efecte la care putem să apelăm pentru a înfrumuseța povestea noastră desenată.

IMG 0950resized

Learning and Development crafting - întâlnirea #2

.

de Ioana MUREȘAN, Asistent HR

Citat-John-BAX-960x480

Anul 2019 este despre implicare, despre contribuție și acțiuni cu impact. Astfel, proiectul L&D crafting continuă în acest an într-un interval de timp mai generos, interval în care să aprofundăm subiecte de interes pentru specialiștii în domeniul învățării și dezvoltării organizaționale. Alături de membrii din comunitate, care lună de lună își aduc contribuția la împărtășirea de idei și bune practice, anul acesta vom avea o serie de invitați.

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: