Testimoniale

 

Alături de colegii mei de la Qubiz, am participat la un curs despre cum oferim și primim feedback. De asemenea, am învățat de ce ne displac anumite relații și ce putem face în această privință. Datorită experienței vaste a trainerului, au fost livrare informații documentate, fiind încurajate interactivitatea și munca in echipă. Cursul a fost foarte bine organizat și structurat, dovedindu-și utilitatea atât în mediul profesional, cât și la nivel personal.

Cristina FIZESAN, HR Specialist / Qubiz

 


 

Cursul de Formator la care am avut șansa să particip este o experiență deosebită: este un curs care te inspiră, care te obligă, care aduce informație de ultimă oră într-un format nou prin intermediul unor „magicieni” ai trainigului. M-a impresionat foarte mult performarea trainerilor care au avut atât abilitatea de a ne ține captivați pe tot parcursul trainingului, cât și dărnicia de a-și dezvălui trucurile, de a-și împărtași experiențele, de a ne îndruma și susține pe parcursul acestui proces de formare. Un curs interactiv, adaptat nevoilor cursanților, cu traineri pasionați, care au demonstrat empatie, flexibilitate și profesionalism. Am cunoscut oameni deosebiți, am beneficiat de experiența trainerilor, dar și a colegilor din echipa cu care am lucrat. Am plecat de la acest curs cu un proiect de dezvoltare profesională și personală și cu încredearea că la rândul meu voi putea da mai departe măcar o parte din tot ce am primit.

Mihaela LAMBESCU, Area Trainer - Retail / OMV Petrom Marketing

 


 

De-a lungul timpului, am colaborat cu ATU Consulting pe o gamă foarte diversă de servicii: Project Management, Train of Trainers, Team Building, Analiză și Dezvoltare de Competențe. Am apreciat fiecare acțiune în parte în colaborarea cu ATU Consulting! În cei 8 ani de activitate în domeniul trainingului, nu am întalnit niciodată o companie care să fie atât de orientată pe nevoile clienților, atât de empatică și focusată pe rezultate reale. Așadar, vom continua colaborarea noastră și sunt sigur că va fi una de succes! Datorită calității trainingurilor susținute de către ATU Consulting, echipa mea a dezvoltat 18 noi proiecte, toate de succes, generând rezultate excelente pentru OMV-Petrom Marketing SRL. Aceste proiecte au fost adresate către 8000 de angajati în peste 500 de Stații de Alimentare. Recomand 100% ATU Consulting și HUM Management Consulting ca fiind cea mai buna soluție pentru programele de training și cursurile autorizate!

Răzvan PRODESCU, Head of Training - Retail / OMV Petrom Marketing

 


 

Colaborăm cu ATU Consulting și HUM Management Consulting din 2011 în domeniul dezvoltării de personal și training. Am completat cu succes cursuri de Management de Proiect, Manager Resurse Umane și un parteneriat pentru Sistemul de Evaluare al Performanțelorși grila de salarizare a angajaților. Recomandăm cu căldură ATU Consulting și HUM Management Consulting ca fiind parteneri corecți, de încredere și buni profesioniști. Cele două companii reușesc să se adapteze nevoilor de dezvoltare ale echipelor implicate în programele de training, lucrează alături de echipe pe proiectele care solicită imediata implementare, atingând rezultatele dorite de companie.

Raluca POPA, Director Financiar / Electrogrup

 


 

Am colaborat cu ATU Consulting pentru livrarea cursului de Manager de Proiect pentru angajații noștri. De-a lungul programului, echipa ATU Consulting s-a dovedit a fi extrem de pricepută privind relațiile interpersonale. Puși sub presiune, au dat dovadă de mult calm și eficiență. Au colaborat minunat cu toți participanții, au gestionat cu succes orice situație apărută, au demonstrat flexibilitate, adaptabilitate la schimbările rapide de situații, cât și diplomație și au menținut participanții motivați pe toată durata programului. Echipa ATU Consulting a dovedit abilități excelente de comunicare și relaționare cu participanții la program, iar informațiile oferite au fost complete și acurate. Suntem extrem de multumiți de colaborarea cu ATU Consulting. Aceasta ne-a întrunit și chiar depășit așteptările!

Maria RAȚIU, Președinte Consiliu de Administrație / DP Consult

 


 

De la prima întalnire, ATU Consulting ne-a sprijinit constant în aflarea soluțiilor personalizate pe nevoile companiei noastre și ne-a oferit servicii de calitate. Echipa de traineri este bine pregatită și îi recomandăm cu încredere celor ce doresc o colaborare profesionistă și de succes.

Cristina ALBU, Consilier Juridic & Vasile STOIA, Director General / Most Serv

 


 

Pentru mine, colaborarea cu ATU Consulting a însemnat dezvoltare profesională, personală și noi prieteni. La formatori (traineri), apreciez entuziasmul, profesionalismul, umorul, sinceritatea cu care ne-au transmis informațiile. Datorită calității ireproșabile a cursurilor predate de ATU Consulting sunt încântată să-i recomand cu cea mai mare caldură. Mulțumesc echipei de traineri și consultanți pentru sprijinul acordat la cele două cursuri la care am participat: Manager Resurse Umane și Formator.

Eva MARINA, Specialist Resurse Umane

 


 

Cursul de Project Management a fost o experiență interesantă din care am învățat să aplic câteva instrumente de evaluare și urmărire a proiectelor. Ca un aspect pozitiv, pot să remarc timpul alocat în cadrul cursului pentru a realiza proiectul. Ca o sugestie, aș propune introducerea în programul cursului chestiuni de delegare a sarcinilor pentru că majoritatea managerilor de proiect la început sunt executanți și întâmpină probleme în a explica așteptările pe care le au.

Mihai TEREC, Manager ICP / Proiectare Eckerle Automotive

 


 

În proiectul nostru, echipa ATU Consulting a fost orientată spre rezultate. Întotdeauna! Trainerii lor sunt adaptabili la nevoile participanților, inventivi și au instrumentele necesare pentru a furniza rezultate măsurabile. Relația noastră cu echipa ATU se traduce prin încredere și profesionalism.

Adrian ORASAN, Managing Director / Beck et al. Services

 


 

Despre colaborarea noastră nu pot spune decât că e perfectă, adică sunteţi aşa cum suntem noi: prompţi, flexibili şi prietenoşi. Datorită vouă am reuşit să ţinem sigla noastră veselă!

Dr. Norina GÂVAN, Country Manager / Wörwag Pharma

 


 

Conceptul de Managament al Cabinetului Psihologic a însemnat pentru mine „veriga slabă" până în prezent, dar totul s-a transformat într-o oportunitate. Am înțeles acum ce lipsea pentru a fi pe deplin stăpâna cabinetului meu. Și ce e cel mai important, am primit instrumentele cu care să pun în aplicare ideile pe care le am.
Mulțumesc trainerilor pentru efortul și dedicarea cu care au „tradus" limbajul de business în cuvinte simple și metode practice, ușor de înțeles și ușor de aplicat.

Oana BODOR, Psiholog

 


 

Cei de la ATU au reuşit să lucreze în acelaşi fel ca şi compania noastră: lider în inovaţie, campion în domeniu, ieşit din tiparele unor rezultate medii şi alegând performanţa. Au oferit rezultate măsurabile în cifre, iar beneficiul investiţiei l-am putut evalua în bani. Sugestii: să fie mai puţin empatici şi mai „răi”.

Ovidiu BARZ, General Manager / Garmin România

 


 

Mi-a plăcut la training-ul susținut de echipa ATU nivelul ridicat de învățare, profesionalismul trainerilor și abilitatea acestora de a susține și de a motiva învățarea prin exerciții creative. Multumesc echipei ATU pentru abordarea în stil modern a procesului de învățare.

Andrei LEOPOLD, participant la training

 

ATU Consulting
J.J. Rousseau nr. 8
400327, Cluj Napoca
România

M: 0744 623 236
E: