Certificare Evaluator de Competențe Profesionale

.

În perioada decembrie - februarie, desfășurăm în Cluj-Napoca o nouă sesiune deschisă a cursului cu certificare ANC de Evaluator de Competențe Profesionale - cod COR 242405.

Cursul se desfășoară pe o durată de 4 module și presupune 64 de ore de formare, din care 70% sunt activităţi practice.

 • Modulul I: 7-8 decembrie
 • Modulul II: 11-12 ianuarie 2019
 • Modulul III: 25-26 ianuarie 2019
 • Modulul IV: 9-10 februarie 2019

180226-ECP-NL

Structură și Tematică

La finalul formării, se organizează un examen cu reprezentanți din partea ANC. Pentru obținerea certificatului, este obligatorie parcurgerea tuturor modulelor, ce vor acoperi ca tematică:

 1. Elaborarea instrumentelor de evaluare
 2. Consilierea candidatului pentru evaluare
 3. Organizarea procesului de evaluare
 4. Realizarea propriu-zisă a evaluării
 5. Luarea deciziei privind competențele candidatului

Beneficii

În calitate de participant la acest curs:

 • vei şti cum să elaborezi instrumente de evaluare adaptate diferitelor competențe și profesii, plecând de la analiza postului sau de la profesia specificată în codul COR;
 • vei cunoaște pașii de urmat în organizarea unei sesiuni de evaluare de competențe;
 • vei realiza un proces de evaluare corect;
 • vei lua decizii realiste în procesele de recrutare și selecție sau de succesorat, unde candidații sunt în competiție pe baza competențelor profesionale;
 • vei obţine certificatul de specializare Evaluator de Competențe Profesionale - cod COR 242405, recunoscut de MMFPS şi MECI, atât în țară, cât și în UE.

Cursul este organizat prin furnizorul de formare profesională a adulților Hum Management Consulting - conform autorizației 12/1721/04.08.2015.


Testimoniale

Cu siguranță, acest curs de Evaluator de Competenţe Profesionale îl voi așeza pe raftul cu experiențe frumoase. Am întâlnit un climat pozitiv, de încredere, cu un ritm de învățare și experimentare potrivit. Informații clare, structurate, oameni care au împărtășit din experiență, întrebări, oglinzi care mi-au arătat mai clar cine sunt. Toate acestea, asezonate cu simțul umorului, traineri pregătiți și calzi și participanți deschiși. Mai pe scurt: AWESOME! Vă mulțumesc pentru tot ce ați oferit. Cu siguranță, ne vom revedea!

Cristina MITRICĂ, HR Consultant & Recruiter


Vă invităm cu drag să vă abonați la Newsletterul nostru! Cel mult de două ori pe lună vă vom trimite articole, resurse și informații utile pentru dezvoltarea personală și profesională.
Please wait

Localizare ATU-2018